PR CUAET
-
Вам гарантію не дає ніхто і ні один адекватний адвокат/консультант не дасть. Річ йде про те на яких обставинах людина подається 1. Я українець, в країні війна пройде непройде 2. Я українець у мене такі такі обставини, сильний кейс який викличе співчуття у консультанта + сім'ї з дітьми (на основі прецедентів) по дітям. Відмов не має на практиці, знову ж таки якщо правильно наформульований кейс
-
Людина не підготує такий кейс сама, це факт. А допомога консультанта буде коштувати кілька тисяч кад. Шанси на таку програму у людини молодого віку без серйозних (але так щоб не дуже) вад здоровʼя- теж трохи вище 0. То звісно хочеться дарма гроші витрати (і час) - йди, будь ласка)
-
Ви чи той консультант візьме на себе відповідальність за відказ?
-
Що по вашому негативне рішення? Для мене це відказ і це правда.
-
Тобто ви вірите одному консультанту,але не вірите іншим. ви запитайте його чи візьме він на себе відповідальність в разі відмови і тоді взнаєте,ризикова чи ні. я впевнена на 150% ,що він на себе не візьме відповідальність
-
А що вас шокує?Все правильно написано, якщо людина тим більше молода може податися по любій іншій програмі,але їй потрібно довчити мову і здати.
-
Ребят, кто оплатил справку иным способом?
-
Саме за цю історію і прецеденти (рішення судів) адвокати/консультанти беруть гроші. Люди на це вчились і це їхні знання. Тому подаватись можна але це стане в пару тисяч доларів. Також є опція звернутись в організцію legal aid які можуть профінансувати юридичний супровід по цій програмі (для малозабезпечених)
-
Подача на Н&C до того як аплікант використав всі можливі варіанти з подачі на постійне місце проживання в Канаді призведе до негативного рішення через наявність інших варіантів залишитися в Канаді в безпечних умовах і іммігрувати по загальним програмам