PR CUAET
-
Отсканований з підписом і штрихкодами
-
Ви завантажуєте заповнений файл чи скан?
-
Мій таймінг виготовлення паспорту. Торонто. Доставка DHL
-
Вітаю Вас і всіх інших хто сьогодні отримав. Може так і до 11 жовтня дійде черга, а там і до вересня ;)
-
и что? она не одна такая. потерянные анкеты есть. это факт. заказ ноутс НИКАК не находит потерянные анкеты и никак не усклряет рассмотрение анкет. чтобы анкету нашли надо обращаться через вебформу. а если будет заключение, что анкета таки не найдена, то отправлять все поданные формы, чтобы клерк вносит их вручную в систему
-
У меня нок 72100 Подавал заявку в октябре - Перед Рождеством получил приглашение податься на АОС
-
В тому то і справа, що у вересні заходила. Після здачі біометрії.
-
З самого ранку люди займають чергу. Тут писали, що один раз прийшло багато людей і працівники консульства просто відключили ліфт, щоб люди не могли піднятися.
-
Дякую! Нарешті) не знаю чому я думала що треба цю заяву сканувати)
-
Поділіться досвідом, чи було в когось що прибули здалеку отримувати паспорт в Торонто і не встигли по живій черзі у виділений час 13:00-14:00? О котрій годині зранку бажано бути в консульстві? Мої слоти на отримання паспорту система скасувала.
-
данные в систему gcms ЗАГРУЖАЮТСЯ автоматически, когда вы нажимаете кнопочку 'submit' вашей анкеты. такая конвертация строк и полей анкеты в шаблон gcms системы-архива когда вы запрашиваете ноутс, то бот ВЫГРУЖАЕТ данные из gcms системы на основании того, что там уже есть
-
Я проходила МРТ , сказали тільки одна операбельна а іншу можна лікувати період реабілітації не менше року .Після цього Я майже рік проходила лікування але але нічого не змінилось саме тому вирішила запитати , чи я можу з цим багажем претендувати на distabiliti ( я виплат не хочу але хочаб зменшення податків на те що вдасться заробити)