PR CUAET
-
А ще питання - в мене є записи слоти в Торонто, може бути таке що через це вони не пришлють нічого з черги?
-
Дякую Вам за таку корисну інформацію!
-
Доброго ранку, збираюсь писати листи стосовно нашого кейсу, можете точно сказати які листи треба писати і що туди входить (опис, я розумію обʼєм різний, але що саме писати) знаю про листи від друзів(я так зрозуміла треба також мені це все написати) і листи від роботодавця? Допоможіть будь ласка з цим питанням Я вже наче весь інтернет перерискала, але як такової відповіді не знайшла
-
User Ольга has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
@yuhfhfhf [7276119188] заблоковано.
-
User Владимир has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго дня, перенаправте мене в іншу групу, будь ласка, якщо помиляюсь. Ситуація наступна - мій лендлорд хоче продати будинок, якому я живу написав мені про це у фейсбук. Я звернулась до банку - вони опрацьовують запит стосовно mortgage. Ще невідомо чи зможемо його отримати. Ми попросили лендлорда офіційно надати листа, що будинок буде продаватися - нам відмовили і сказали, що так в Альберті не працює і вони взагалі могли нас не повідомляти. Питання - які проблеми можуть виникнути у нас без надання власниками документів? Яким чином захищений тенант в Альберті? Допоможіть, будь ласка. Оригінали переписки надам в особисті. Дякую!
-
Вітаю! Чи є в когось офіцер Clement Botchway? Чи виходив він на звʼязок після нового року? Чи теж у відпустці? 😟
-
User Юлия Карпова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Сергей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
доброго дня всім, я щойно зайшов у цей чат щодо TRV. моїм партнером є oin CUAET Visa, я не в Канаді, і вони планують запросити мене в тур на місяць. *ми все ще чекаємо на AOR, тому що ми нещодавно подали документи минулого жовтня 2024 року. Хтось тут може допомогти, як подати заявку на туристичну візу, ми плануємо подати заявку на WP, коли перебуваємо в Канаді. це теж можливо?