PR CUAET
-
Скільки у Вас грошей, ми не знаємо.
-
1 в більшості випадків, проте залежить від вашого роботодавця
-
Добрий вечір.Підкажіть будь ласка,якщо я працюю 30 місяців в Канаді на одного роботодавця по одному NOk,і на основі цього досвіду буду подаватися на AOS,чи треба мені вказувати його в цій секції? Чи поточну роботу сюди ми не вписуємо?Сюди додавати тільки якщо я наприклад працювала на різних роботодавців або відпрацювала меньше року та хочу додати досвід наприклад з України,щоб мені його зарахували?
-
Бо ви не користувач мережі. Тому бачите лише частину посту Можете прочитати оф сайт, але так загальна інфо здебільшого ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1001&top=29
-
Дякую вам!
-
В вас питають за конкретний JO І ці питання важливі, якщо ви клеймите за JO бали. З ОВП ви їх не маєте права клеймити.
-
Так, там вказана сумма. Але я тільки почала працювати у 2023, і room на 2024 на 500 дол більше, ніж роботодавець поклав на мій пенсійний план у 2024. Тож, виходить я можу покласти лише різницю між room for 2024 з NOA і сумою що спопичилася на пенсійному плані за 2024? Тобто приблизно 500 дол...
-
Ви заходите з телефона чи комп’ютера,бо мені треба з телефона але ніяк не можу
-
Подскажите пожалуйста кто подавал на Визитор Рекорд недавно, есть ли какие-то особенности подачи новые? Ранее подавала по видео инструкции Українська Канада, на тот момент оставили даты прежние. Сижу за заявкой и переживаю вдруг что не учла, выпадала из чата. Благодарю за любые подсказки!
-
По идее сумма в NOA уже должна показывать вашу "чистую" сумму. Но может быть неясность, если это ваш первый год работы и налогового отчёта. Кстати, допускается over contribution, но на не более чем 2000 долларов (уточните). То есть можно безопасно положить 2500. Если это действительно превысит ваш лимит, то разница перейдет как carried over в отчёт за 2025 год.