PR CUAET
-
Нет, номер заявки не менялся, только статус
-
То є баг системи кожного вечора в Оттаві. Слоти є, але неможливо обрати час.
-
Підкажіть, будь-ласка,, мені компанія в джоб офері написала типу вони пропонують мені роботу на наступні 12 місяців, це норм, чи треба 2 роки?
-
Так не працює. Він цей код також має написати в декларації, яка для AOS. В його податкових звітах він є
-
За родину згоден тут було тим часово так як і фінансова допомога але Ворк Перміт Стаді Перміт і медичне покриття до кінця війни , тому що ви в Статусі Куает , ви не приїхали сюди на регулярних правах . Я слава богу нікого не слухав подав на Гуманітарну програму і отримав з родиною Піар , хоча теж мені казали це не можливо, там багато відхилень і все таке бла бла , хто хоче той добʼється всього або сам або с юристом або навіть через адвоката.
-
Кожен вид діяльності має цей код. Схоже на це , але потрібно погодити з роботодавцем
-
якщо паспорт прибув до консульства Торонто, чи можна зараз замовити щоб його доставили в Манітобу? Знаю що пів року тому не можна було, але може є якісь зміни? Дякую
-
Програма CUAET вже завершилася. А 31 березня цього року завершується й фінансування сервісів, які нею передбачалися (курси англійської, безоплатне проживання тощо). Тож ще раз: на разі ситуація така, що якщо не продовжити WP до 31 березня, далі це буде зробити дуже складно, аж до танців із бубном. Краще до такого не доводити та не надіятись на авось.
-
Підскажіть будь ласка Отримала листа з новим номером, датою дії WP. Чи можу я податися на ПР вже посилаючись на цього листа чи тільки чекати на оригінал WP?
-
Ну як я напишу що є хлопець то чи після цього потрібні докази що ми разом більш ніж 12 місяців?
-
Ну і добре )