PR CUAET
-
Так) вітаємо)
-
Всвм привіт. Маю питання. Якщо я піймав слот на себе для дитини. То чи може замість мене бути присутня дружина?
-
Доброго дня. Ще одне питання хотіла запитати. Чи питаються в консульстві, звідки ви, де проживаєте? Чи питаються прописку(гелс карту або інші , підтверджуючі місце проживання документи)?
-
Доброго дня. Ще одне питання хотіла запитати. Чи питаються в консульстві, звідки ви, де проживаєте? Чи питаються прописку(гелс карту або інші , підтверджуючі місце проживання документи)?
-
Вже є кейси що ті хто подались 13 січня вже отримали aor - так що ждіть до 12 місяців ще цілий тиждень )))
-
Привіт всім. Хто був у посольстві Оттави зараз як видають паспорти? Жива черга у години прийому? Дуже дякую!
-
Тут мова іде про aor))) щe поки в середньому це 12 -13 місяців
-
Можно продлить стади пермит без паспорта ато долго идет с Украины в консульство?
-
Теж цікавить питання, до Посольства в Оттаві не додзвонилася
-
Вітаю, підкажіть будь ласка чи повертались комусь якісь кошти з еміграційного центру. Бо мені прийшла сумма, директ депозит , якраз на ту картку з якої здійснювались всі державні платежі. Відправник immigration center Ottawa 365 Laurier. І я прям не знаю як це розуміти...
-
Добрий день. Підкажіть коли буде допломпошта в Оттаві?