PR CUAET
-
Подавалась просто по цій інструкції, єдина відмінність - потрібна тепер оплата І все) youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Можете. Немає вимоги працювати
-
Нам не дали нової хелс карти, так і сказали поки не буде документу, який підтверджує ваш статус в Канаді, доти не дають хелс карту... У нас в листопаді закінчився попередній, чекаємо на новий стаді перміт... молимся, щоб всі були здорові... Знаю, що якщо треба на швидку, то треба... в лікарні на нову хелскарту чекали 2 місяці... в моїх знайомих дитина руку зламала і хелс карта була протермінована... то чекали 2 місяці на нові дані... не знаю, чи так усюди...
-
В Торонто готовые загранпаспорта можно получить без онлайн очереди сейчас? В порядке живой?
-
User Светлана Максимовна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Через скільки приходить FD? 9 місяц на федеральному,з цими всіма новинами не знаєш скільки ще чекати
-
User Ирина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Виктория has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ну от до речі як рахувати.Нові 20 місяців це для тих хто тільки буде подаватися? Для тих хто вже на цьому етапі це може не стосуватися,сьогодні бачив таку думку висловлювали
-
Там написано не про пряму зпборону виїхати за межи Канади, скоріше як застередення - якщо покинути Канаду то діючий Статус буде втрачено. Як я розумію, це значить що буде анульований діючий wp. Мені і раніше це казали люди що тут вже громадянство мають, що не випробовуй свою вдачу, подався ... чекай тут.
-
Супер,дякую