PR CUAET
-
По-моєму там справа не в якості фото, що їх має робити акредитована студія (і типу студія підтверджує, що це справжнє фото цієї людини)
-
І мене цікавить. Скиньте в особисті. Дякую
-
Я правильно розумію, що при подачі документів на паспорт треба було ще подати заяву на доставку паспорту DHL?
-
дякую. то я причитала на сайті торонто що треба заяву і квітанцію занести особисто і стало зле, бо та поїздка була трешова і я була впевнена, що доставка після виготовлення паспорта. то як завжди на сайті одна інформація, а в реальності інша
-
Якщо Ви проживаєте разом , то тільки разом , як сім'я зараз. Як тільки ви розведетесь , і не будете разом 90 днів, то можна оновити інформацію в CRA акаунті і воно все перераховується автоматично. Бо плануємо і розвелося це просто прірва між
-
Доставку замовляти тільки після того, як зʼявиться статус « паспорт виготовлено, але не доставлено до ЗДУ»
-
Тобто чи можна оновити Health card Ontario для дитини якщо надіслав запит на продовження Перміту, але його ще не отримав? P.s. багато тексту, вибачте
-
Дякую за відповідь. Як давно це було і в якому місті ( консульство) Вибачте за додаткові питання.
-
Відправите по електронній пошті заяву і квитанцію
-
Чого я маю фантазувати, якщо людина може прийти і пояснити що вона мала на увазі? Contribution room за 2023 в неї не могло існувати, contribution room за 2024 існує, але буде порізаний внесками роботодавця в майже будь-який пенсійний продукт. Про це я давав відповідь ще у самому початку дискусії. Тому так її ліміт скоріше за все $500. Більше до бухгалтера треба йти.
-
Доброго дня маю питання .Яка ціна wp.і study p.Було 255 чи так і залишилось чи стало дорожче.
-
Та з дії не підходить,там нова довідка,вже обговорювали,не ризикуйте