PR CUAET
-
Підкажіть будьласка де глянути вимоги до фото на пр карту? То такі самі як фото на біометрвю, чи щось інше? Має бути ел. Файл я так розумію
-
Да, его нужно получить до портала. Вот такой у нас франкофонский крест 😆
-
На канада пост чи в банку (на пошті трішки менша комісія, але деякі банківські картки дають мані ордери без комісії)
-
Роблю візітор візу для мами. Я в Канаді, вона в Україні. Підкажіть будь ласка, в анкеті де вказую себе як її дитину, що вказувати в пункті «will accompany you to Canada? YES or NO”? Не розумію це питання стосується тільки тих, хто буде з нею їхати сюди, чи мене також, якщо я вже тут. Летітиме вона сама. Дякую
-
Неее, федерелы должны выслать документы Квебеку, квебек должен выслать бумажки вам, а вы должны их заполнить и отправить Квебеку. Потом квебек даёт сертификат, отсылает его вам и федералам, а дальше уже снова все как у людей
-
Доброго вечора.Яка ціна довідки про несудимість з Польщі??
-
Скажіть, будь ласка, може була у когось схожа ситуація з паспортом дитини. Подавалась на федеральний етап з подовженим паспортом дитини до 26 року. В процесі розгляду зробили новий паспорт, який я не відправила до IRCC. Зараз я 49 днів очікую eCOPR і не знаю як краще бути. Відправити зараз веб формою новий з поясненням, чи вже чекати eCOPR і потім просто змінити PR карту у 26 році? Дата кінцевого терміну загранпаспорту впливає на дату кінцевого терміну ПР картки? Питання до щасливих дочекавшихся eCOPR в цьому році: Дата, до якої видана картка 5 років чи до кінця дії паспорта? Дякую всім!
-
Як взагалі зловити той слот?(