PR CUAET
-
Не зовсім зрозуміла «під час заповнення заявки після отримання запрошення». Тобто зараз нікуди його не добавляю. Тільки потім вказую в формі, коли приходить запрошення ?
-
Вітаю! Ви самі подавали на продовження, чи з допомогою і у дітей визитор, як я розумію?
-
User Ирина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
@Catcorporation2024 Доброго вечора, підкажіть буде ласка, приїхали до Канади у лютому 2024р., одразу почали працювати на місцеву компанію і паралельно до вересня 2024р. як ФОП 3гр. в Україні, в Україні сплачували 5% + ЄСВ; чи потрібно платити різницю з українського доходу в Канаді? І чи працюєте ви з такими кейсами, якщо так - будь ласка пришліть прайс у приватні, заздалегідь дякую.
-
Ви ж наче у групі і не бачите скільки у людей проблем ?
-
Вітаю Ми використовуємо Конвенцію, тобто показуємо але не сплачуємо додатково www.instagram.com/p/C_ssr7ztkdW/?igsh=MXgzM2hwMThhNGp2eg==
-
Користувача Елена Белова було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Елена Белова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User ᠌᠌Виктория ᠌ has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Милана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Антон has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Дилара has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Користувача Светлана було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Светлана Максимовна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ми подавались. Мені подобається її команда. Загалом все ок. Але ми лиш біометрію здали, тож на цьому все.
-
User Давид Ольховский has been kicked from the chat because this user is in spam list