PR CUAET
-
CALGARY Шукаємо працівників по встановленню плитки та підлоги (вініл, ламінат, паркет). Вимоги: - Досвід роботи (обов’язково) - Відповідальність, пунктуальність - Бажання працювати та розвиватись - Наявність авто та інструменту Ви отримаєте: - Своєчасну оплату праці - Зручні умови праці - Підтримку на всіх етапах роботи Кого цікавить – пишіть в приват як вас звати, ким працювали в Канаді, коли готові приступати до роботи та ваш контактний номер телефону. @Ihor_Dashkevych
-
Стосовно чого?
-
www.instagram.com/reel/DEq42HKxwjL/?igsh=eXRwNjF5dm9tOGl4 Цікаве оголошення від Юліани Волошиної
-
Доброго вечора, я оформлювала паспорт одному зі своїх дітей в листопаді, зараз треба оформити іншому, зайшла почитати на сайті щодо черг і побачила, що вони оновили список документів і тепер там є таке: актуальний військово-обліковий документ в електронному вигляді для чоловіків віком 18-60 років, сформований не раніше, ніж за 3 дні до звернення до консульської установи через застосунок Резерв+(за виключенням дій щодо дітей громадянина України, другий з батьків яких є іноземцем або особою без громадянства) (роздрукований pdf-файл); Тобто, якщо мій чоловік не реєструвався в Реєстрі, я не зможу оформити дитині паспорт?
-
Вітаю. Хочу податися на вп. В мене старий вп до 27 року. А паспорт до 28. В анкеті на продовження вп писати щоб з якої дати його дали? Та не розумію, в полях про досвід роботи за 10 років є тільки 3 пункти. В мене цього вистачить заповнити за останні 3 роки. А за 7 попередніх років куди писати роботи? Чи достатньо тільки 3 останні роботи? Дякую!
-
Та я бачила людей, які подавались а липні і вже отримали номінації, не те що зміну статусу. Опитувальник старий, і ніхто туди не буде скролити. Якщо оновити зараз, думаю багато хто проголосує
-
Краще брати variable 4.45% - 4.7% а потім перейти на фіксовану
-
Слотів немає. Для кого тоді черга і як вона допомагає?
-
Напишіть в кого зайде на сайт