PR CUAET
-
А где пояснение писали про мед осмотр? Отдельно документ создавали и прикрепляли ?
-
20 місяців це для тих хто буде подаватися,якщо ви в черзі і чекаєте FD або щось інше то вас розглянуть по порядку.Черга рухається,до всіх дійде.Те що вони пишуть на сайті треба ще інтерпретувати вміти,плутають всіх.Так є винятки comprehensive і так ін.,але якщо все в порядку з доками просто треба дочекатися.Сам такий,чекаю 10 місяців.
-
I think you are mixing up H&C and Refugee/Protection Claims. H&C applications can be applied for and processed from inside or outside of Canada. H&C application is not an application for protection in/of Canada. H&C applications are reviewed on basis of humanitarian and compassionate considerations which do no include requests for "protection of Canada". There are separate applications for protection requests under s96 and s97 of IRPA. Some of the H&C considerations can be found here:"www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/humanitarian-compassionate-consideration/processing.html". The list is not exclusive. Your first statement is misleading. Where did you get "может быть автоматически отклонено"? Can you provide a reference??? Your 2nd statement is not absolute, as a request of H&C consideration can be made outside of Canada. For example, family reunification where sponsorship is not an option due to inadmissibility etc.. I agree with your 3rd point., Especially if the H&C application is strongly based on "inability to leave Canada lead to establishment" and "establishment in Canada". I cannot agree that a fruitfully employed H&C applicant cannot leave Canada for a 2 week family vacation....without jeopardizing their application. Each case is unique. Thanks
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка хто знає чи потрібна дитина 16 років бути присутньою разом з мамою для продовження паспорту у консульстві? ( не новий паспорт а саме продовження яке робиться день у день)
-
Вітаю! Пишу в особисті
-
От даты подачи аппликации плюс 3 года
-
Возможно кто-то делал доверенность на получение диплома третьим лицом с вашего университета/города Где можно взять пример доверенности ? 😭
-
А Вы когда снимали ограничения - срок рабочего разрешение остался прежним или его увеличили ?
-
Добре
-
В мене діплом з Россії,я там навчалася. І мій інститут не хоче підписувати ніякі бумажки і їм відсилати. Я з ними воюю вже рік,пишу,дзвоню,мене тупо ігнорять і отфутболівають.в мене є лише апостиль,але від для них не підходе,бо то не то. Для отримання ліцензії ветлікар я можу податися по gateway program але для імміграції вона не підходе.