PR CUAET
-
Значить просто не встигли. Там секунда часу. 🙃😅
-
Світилось голубим,але коли на нього нажимаешь,пише час зайнятий спробуйте інший час😔
-
Я спіймала 2 дитячі одночасно на Едмонтон, так як мені і потрібно. Невже це сталося. 🥹
-
Підкажіть, дитячі в Едмонтоні є слоти. Не разу їх не бачил
-
В Австрії навчання на англійській мові в університетах - 1500 євро за рік, якшо на німецькій мові - то 500 євро за рік. В Німеччині більшість бакалаврату на німецькій мові - 500 євро за рік, на англійській мові - невелика кількість - залежить на яку спеціальність. В Польші є багато пропозицій на англійській мові - від 1000 до 3000 євро. В Бельгії недорогі також є варіанти навчання в університетах. В Україні є фірма Student Study - це єдина фірма, яка надає безкоштовно весь супровід - від подання аплікації в універи, завантаження всіх документів і до остаточного зарахування. Також порадять вам з вибором - вони співпрацюють з університетами і в Європі і в Англії(але в Британії також дорога освіта), і в Штатах і в Канаді). Все безкоштовно!!! Пишіть їм на вайбер - +380 66 488 9049. Також мають свою сторінку в ФБ - так і загугліть в пошуку - Student Study - і вам підтянеться їхня сторінка. Також мають свій сайт. Фізично знаходяться у Львові та в Києві. Дуже багатьом дітям моїх знайомих допомогли з поступленням і головне безкоштовно. Бо в Канаді фірми за такий супровід беруть від 1000 доларів за послуги.
-
Так але жоден не міг забронювати
-
Писало багато слотів вільно але жоден не натискався а потім писало немає слотів
-
Скажіть будьласка чому не вигідно продавати після 5 років дім!?навіть якщо підросте в ціні?
-
Для вивчення англійської?
-
Для Торонто скажіть, що Вам треба зробити money order на ім'я установи "Consulate General of Ukraine in Toronto", може таке бути, що слова "in Toronto" не влізуть, то робіть без них
-
Мається на увазі слот на оформлення дитячого паспорту)