PR CUAET
-
Подавалась на продовження Ворк перміт. Зараз змінюю адресу проживання.
-
В Канаді ні як. Пишіть в ТЦК лист, або телефонуйте. І може Вам пощастить
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Підкажіть,будь-ласка, як можна подати дані про зміну адреси?
-
А видавали паспорти після 16:00 чи як?
-
Я до кінця не сиділа бо мені треба було на автобус, але скоріш за все ні, не прийняли. Бо вона кілька разів підходила і навіть просила прізвище працівниці консульства щоб писати скаргу, і навіть просилась на місце тих хто не прийшов на свій слот. Але їй всеодно відмовляли. А потім прийом на паспорти закінчився і почалась видача.
-
Щиро дякую! Це тут я можу подавати всі зміни до заявки, яку я подавала на Ворк перміт, поки нема рішення?
-
це відколи така стабільність по слотам?
-
Хто як додавав інформацію в заявку на WP про зайнятість за останні 10 років? Там тільки три колонки
-
Можливо щось змінилось.
-
Підкажіть будь ласка, може вже хтось мав досвід. Я спіймала слот аж на липень місяць, но це дуже довго, треба зробити новий паспорт сину до квітня місяця.Досі стою у ечерзі, якщо мені запропонують слот на раніше, як його правильно забрати, та не втратити вже того що є? Тому що як правило зрозуміла, щоб забронювати новий слот, треба відмовитися від попереднього.
-
Так, в 16:00 почали видавати паспорти На отримання паспорту було людей 20, черга рухалась дуже швидко. Я була 5-а і в 16:07 вже отримала паспорт.
-
Була ще жінка яка прилетіла продовжувати паспорт, але до закінчення будо 2 місяця і 2 тижня. Теж дуже сильно просилась піти на поступки але їй відмовили. Тож будь ласка перш ніж летіти через пів країни добре перевіряйте інформацію на сайті/фейсбуці, уточнюйте тут в групі.
-
Довго чекати онлайн. В Сервіс Канада 15 хв і готово