PR CUAET
-
Пробачте, не зрозуміло як ви подовжили паспорт на 10 років та ще й до 2019, якщо це запровадили під час воєнного часу 1 березня 2022 і максимум можна подовжити на 5 років 😳
-
Фото сделано в Шоперсе, отсканировали, и не знаю как подогнать етот размер под требования.
-
Насправді, системи вступу в канадські коледжі та університети дуже прості - читаєте умови вступу й самі подаєте документи; агенти не гарантують вступ, все що вони роблять це за вас подають ваші документи. З чим вам допомогти розібратися?
-
Я розповіла про події з минулого - у 2009 році я продовжила на 10 років. Тоді не було взагалі ніякої бюрократії, я надіслала паспорт кур'єром до Торонто, одержала кур'єром. Усе було безболісно, швидко. Тому я навіть не могла собі уявити як погано та навіть трагічно все може бути зараз. Я вражена цим штучно створеним людським горем.
-
Це тоді зазвичай зависає на стадії "відправлено на перевірку". Якщо пішло на персоналізацію то все ок
-
Добрий вечір,підкажіть будь ласка ,на завтра призначили приїхати в консульство,чи треба для всіх робити фото 10 на 15 чи тільки для дитини до 5років,а якщо 12 і доросліше то роблять фото на місці?
-
Вітаю ! Переїхали в інше житло і осінню не встигли вчасно змінити адресу ,для виплат карбон та gst Зараз прийшла перша виплата за січень А ті що за жовтень були пішли на стару адресу (туди їздили ,нові жилці кажуть що небуло нічого ) Як можна ті що за жовтень запросити ? Так розумію ті чеки десь просто висять
-
Додам іще інформацію: знайомому встановив резерв+ котрий служив іще при радянському союзі, останні 10 років проживав у Польші. У воєнкоматі взагалі не був після служби. Реєстрували йому тут ДІЮ і монобанк. Після цього всі його дані, і навіть звання відобразились у резерв+, QR згенерувався. Тому раджу вам спробувати, гірше не буде.
-
Добрый вечер! А у кого нибудь есть пример письма, которое нужно добавить в заявку на study permit ребенку-школьнику о том, что не так как это пермит для школы, поэтому справку о доходах или деньгах на счету не прилагаем? И в самой анкете в графах tuition и тд что писать?
-
Дуже часто мається на увазі, що паспорт уже протерміновий (якийсь старий наприклад), людина подалась на новий, а той не здала. Таким чином він вважається дійсним, хоча і протермінований. Щоб паспорт був анульований він повинен бути зданий в ЦНАП / консульство або ж написана заява у місцеву газету про його втрату. Після цього, якщо у вас є звичайний український паспорт-книжечка, ставиться печатка, що паспорт анульований і вносяться дані у реєстр. Якщо цього не зробити, то згідно закону ви подаєтесь на 3 закордонний паспорт (1-й старий незданий і не анульований відповідно, 2-й той що маєте зараз і 3-й той на який подались). Інформація від консула в Едмонтоні.