PR CUAET
-
Дякую за відповідь. Скажіть, будь ласка, а якщо подавалися на федеральний етап ще у червні. Діти ж могли підрости на 1 -2 см чи писати зріст на теперішній момент чи повинен збігатися з тим, що у заявці?
-
Дякую за опитування. Могли б ви добавити рік
-
Всім привіт. Напевно, хтось вже за це питав, але я перепитаю. Чи є ще жива черга в Торонто на забирання паспорта? Дякую!
-
І на мейл і в кабінеті зʼявилась функція підтвердити запис
-
Та ж сама ситуація, поки що треба чекати) дай Бог щоб до липня цього року почали заглядати наші заявки, а то й пізніше))
-
Доброго дня, прийшло підтвердження на 14 лютого, я підтвердив але все рівно є функція підтвердіть запис?? В когось так було? Чи функція підтвердити запис не зникає?
-
Аналогічно і в мене Дякую
-
Підкажіть будь ласка якщо хто знає. 1 для подачі на новий паспорт треба довідку про прописку в Україні. У мене є довідка з Дії де вказано що ми зняті з реєстрації в 2024 році так як продали житло, чи пройде довідка для подання? 2 скільки фото треба для подачі і дійсно 10х 15 см. Дякую якщо хтось відповість
-
Доброго, функція не зникає, але якщо пройти далі, то стоїть "Так" і все не активне. У мене теж 14.02, я підтвердила через ел.кабінет