PR CUAET
-
тут может быть: -офицер просто посмотрел на присутствие trp и просто решил, что он есть и действителен -trp multiple, тогда он не аннулируется и его надо просить аннулировать на границе при вьезде
-
…Или офицер даже не проверил ТРП валидный ли он… Он просто открыл заявку, увидел что есть ТРП и увидел что по дате он ещё не просрочился и отправил автоматический ответ…((( Почти уверена что было примерно так.
-
Подавайтесь на продовження паспорту за 2 міс до закінчення його
-
😂😀😄 🥳😟😎😎😎 Вітання всім і подяка! Нас уже більше 39 000 участників! За 19 місяців існування чату! Прошу всіх: 1. Ділитися своїм досвідом, проблемами і головне методами їх вирішення. 2. Додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах та каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. 4. Не покидайте чат після отримання PR, будь-ласка🙏 P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка читайте офіційні джерела та перевіряйте все самі. Також рекомендую при нестандартних ситуаціях звертайтесь за консультацією до міграційних експертів, яких в чаті уже 20. Особлива подяка @OstapBosak , який тут уже відповів БЕЗКОШТОВНО на більше ніж 20 000 запитань і цим самим допоміг багатьом податися та отримати PR!
-
Визы продлить нельзя, только получить новые. Так как программа CUAET закончилась, вы можете податься на обычные туристические визы из-за пределов Канады.
-
Найбільша , найнадійніша група по гуманітарних авіаквитках ! Більше 15 тисяч Українців прилетіло з ними до Канади та США ! Юлія та її 3 помічниці підберуть квитки по знижках , з безкоштовними валізами . Підкажуть відповіді на всі питання . Мають послугу бронювання тварин ! Оплата на офіційні рахунки , сплачувати можно будь якою дебетовою чи кредитною карткою ! t.me/FlyConcierge #реклама #oshervoyage #FlyConcierge
-
Обращаюсь ко всем тем людям которые пытаются словить слот,когда вам показывают доступные слоты не тратьте зря время когда вам вдруг показывает свободные слоты в январе,феврале и т.д это просто НЕВОЗМОЖНО,потому что очень много людей хотят попасть в консульство и не важно это Торонто,Оттава или Едмонтон,вам надо сразу переходить на июль завтра будет 11 выставлять и пробовать ловить,если ходить по месяцам и смотреть то это реально гиблое дело. Я делюсь чисто своим опытом Первый раз тоже зашли с мужем и обрадовались когда в январе нам выдало куча свободных слотов,а на самом деле там ни чего нет и следующий раз сразу перешли на июль и о бинго все получилось 👌 Я желаю всем удачи)
-
Може знаєте, як подати на візу дитині (вклеювання візи в паспорт)
-
Есть такое.
-
Якщо маю на руках два ворк перміти(один дали, коли прилетіла, другий знімала обмеження і дали до кінця дії паспорту до 2025го ) чи можу подати до 31 березня на новий перміт щоб його дали ще на три роки? Дякую усім за відповідь!
-
Вітаю Подавалась на продовження WP і вказала робочий досвід лише український, тобто за 1,5 роки в Канаді не вказала. Чи є якась критична форма, щоб додати інфу/ пояснення? Дякую 🙏🏻
-
Виготовлено 31/10 і все ще не доставлено…. А вам приходив лист, що паспорт доставлено до дип установи?
-
У вас запросять новий паспорт при розгляді ПР.
-
Раньше все было по другому😁 Нынче приходится принимать новую реальность.
-
я про це і написала.
-
Перші 3 місяці - жовтень листопад та грудень були у 2023 та 2024 роках. Тому ніякої інформації воно не дає
-
15.01.2025 - прийшла картка на мене (основного заявника) чекаємо на чоловіка
-
немає обмеження по кількості)
-
Там є подивиться уважніше
-
Дякую! Так тоді і зроблю. Бо подумала, що 3го ворк перміта вже не видадуть ☺️
12 Jan 2024, 17:45
Post 386141 of 401503
4 minutes ago