PR CUAET
-
Спробуйте змінити налаштування Acrobat: Edit -> Preferences -> Accessibility -> зняти прапорець із "Replace document colors".
-
Ну повістки не всім присилали там їх було всього 900.000 - людей більше По них і працюють . Я оновив ще в липні - і по сьогодні все тихо. Не обов'язково - що відстрочка чи інвалід . Оновив резерв зразу - адреса канадська то воно працює на +-70% - бо є такі яким навіть з канадською адресою прийшли.
-
Видаляємо і попереджаємо про пр#5 OJ
-
Есть золотое правило - не распространять информацию если не владеешь ей полностью или если чего то не понимаешь. Я заказывала официальную статистику по программе и жду обновленные данные. Нет такого количества отказов. 191 человек получили финальное решение, из них 185 позитивное и 6 отказ. Процент позитивных решений посчитан ИРСС 94.2% что сопоставимо с другими программами такого типа. 135 это те кто получили уже ecopr. Остальные были в landing inventory, то есть ждали порталы и копры. Надеюсь на этом тема закрыта до новых данных.
-
Казали що наче в кінці цього місяця повинна бути
-
Я так никогда не делаю
-
Я би пробувала все що можливо. Бо я навіть не впевнена що люди дочекаються відповіді до кінця документів. Тим паче що відповідь буде позитивна
-
1 (888) 242-2100
-
До чого Ваше повідомлення? Який бізнес & допомогу обʼєднує учасник Julia / хтось інший?
-
Я зрозуміла що заявка одна на сімʼю. Тобто фактично 23 тис сімей
-
Вітаю! Скажіть будь-ласка який максимум часу можна чекати на відповідь? Є якісь офіційні обмеження? Тому що 21 міс на сайті завтра може перетворитися в 32 міс))
-
Те що вони доглядають за Вашими дітьми це теж праця і її можна вказати як "самозайняті". Як би не вони, ви б наймали сторонніх людей і платили б їм грощі, а тут просто оплата "натурой" (вибачте за слово)
-
Ні. Не має. Поки ще не придумала
-
Щось з логікою у вас не добре... Зробить запит тоді ширте інформацію, або хоча б почитайте два коменти тому - комент Надії.
-
Добрий вечір! Мені 18 років ,я в Канаді без батьків вже 2,5 роки .Починаю думати про піар і вступ до коледжу і не знаю як це поєднати. Якщо я восени почну навчання у коледжі,по якій програмі в майбутньому я можу податися на піар .Чи на піар підходить сертифікат,чи лише диплом (асистент ветеринара 1 рік навчання)