PR CUAET
-
Доброго ранку . Підкажіть, може хто знає , коли поновлять Атлантичну програму в Нью Брансвіку?
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, чи можна податись на звичайне spousal sponsorship одночасно з цією програмою? Я подалась в лютому, розумію що чекати ще кілька років, в мене закінчуються всі документи і я хочу піти в коледж, чи буде скоріше і чи можна взагалі податись одночасно на spousal sponsorship?
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, свекруха подалась на новий ВП, їй 70+, біометрію раніше не здавала. То зараз їй треба самій іти і здавати чи треба чекати на якесь запрошення (вже оплатила, але ніякого запрошення немає, трохи не зрозуміло, чи має воно бути?) дякую за відповідь
-
Они её только до Нового Года останавливали, по идее уже все должно работать.
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка. Хочемо зробити апдейт з DD оцінки в course by course. На сайті WES вже оплатили послугу, а тепер потрібно знову звертатися до ENIC Ukraine і платити як за підготовку нового пакету документів? Чи можна просто щоб вони копію вже існуючих надіслали? Дякую
-
Я думаю що дадуть по нашій програмі ПР всім хто має родичів і не наплужив в аплікації. Всі кажуть що спочатку казали що квот не буде на цю програму, але люди їх і не було, скільки хотіло людей стільки і подавалось. Про квоти на розгляд на рік на жаль ніхто не казав((((Що це історія на 5-7 років це вже очевидно(((( переглядала чати tr to pr, навіть у них найдовші терміни очікування aor були 1 рік… Це дуже сумно…. Висновок: звинувачую себе що не подалась по провінційній.. бо за пів року починаю навчання в колледжі і весь досвід піде в нікуди.
-
User Милана has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Кто-нибудь пробовал получить свои данные из военного реестра через местного адвоката? Мне несколько написали, что по адвокатскому запросу могут это сделать. Только боюсь, чтобы кидалова не было. Им нужны там мои личные данные, чтобы это сделать
-
Доброго ранку! Нема ІД картки, нема укр паспорта. Чи приймуть мене по запису на новий паспорт?
-
Ось оригінал нотаток із зустрічі із міністром Міллером t.me/UkrainianCanada/2829
-
User Эльвира Соломатина has been kicked from the chat because this user is in spam list