PR CUAET
-
Доброго дня. Чи обов'язково робити апостиль дипломів? Хочу замовити оцінку диплому бакалавра та магістра через WES для ЕЕ СЕС. Дякую
-
Обговорюйте, як це і робили інші учасники чату до вас. Проте бот може видаляти певні повідомлення якщо розцінюєте це як порушення правил, і автору надходить 1/3 функція. Правила є в групі під /rules Не має потреба щоразу мене тегати, я вам тут не допоможу.
-
www.wes.org/how-to-upgrade-your-wes-credential-evaluation-report-2/
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, мені знайома передає свої слоти в Едмонтон, я написала лист в консульство, щоб мені сказали як бути в цій ситуації чи можу я просто їхати на її бронювання? Але ж відповідь чекати довго( Хтось знає як бути в такій ситуації? Дякую
-
User Евгений has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Так, враховуючи реалії гуманітарна програма втратила свій сенс.Але ж порадиш людям шукати інші шляхи, не розраховувати на неї і не втрачати час то з'їдять. В минулому році коли я подавалася не було а ні тенденцій на скорочення імміграції, а ні інформації що українців родичів запхнули до гуманітарної програми. Інакше я б не втрачала свій час та гроші. Зараз мені аж горить скільки часу та зусиль я витратила на підготовку і це виявилося марно бо я вимушена тепер вчити французьку мову і то без гарантій що наступна програма не звернеться.
-
Підкажіть як записатися на здачу CELPIP ?
-
User Мaria has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
А оцінку робити document by document?
-
Підкажіть будь ласка, якщо в людини в контракті вказано part-time але фактично, згідно графіка вона відпрацьовує не менше 40 годин на тиждень. Це можна вважати як відповідність критеріям по роботі «мати full-time job”? Чи головне те, що написано в job offer?
-
У нас рік минув і навіть AOR не має….