PR CUAET
-
Я в суботу здавала, сьогодні вже прийшли результати
-
Дякую:) В п'ятницю сдавала, у вівторок прийшли результати.
-
Вказувати його обовязково, але якщо не претендує на ПР, можна його вказувати як НЕ супроводжуючого. Йому правда всеодно треба буде пройти медогляд. Проте якщо є можливість/бажання йому приїхати отримати ПР я б рекомендував його все таки подати як вашого залежного на ПР. Тоді він може приїхати щоб його отримати, і зразу покинути Канаду. Тоді щоб не втратити ПР. в нього буде 3 роки на роздуми, тому що щоб залишитися Пром потріно перебувати в Канаді лише 2 роки з 5ти
-
В мене є питання до Остапа. В мене є неповнолітній син, але знаходиться за межами Канади, при подачі на CuaTe ,вказував дані але візу не відкривали йому. При подачі на ПР як правильно вказувати його, так як в найближчі пару років не планує переїзд дати до Канади, але можливо в майбутньому
-
Ну на разі сказали що не потрібно буде показувати мінімальний дозід зі сторони спонсора (що є вимогою для звичайного спонсорства батьків та інших родичів). Проте ще не підтвердили чи буде так званий financial undertaking - тобто фінансова відповідальність за тих кого спонсоруємо. Проте так як не буде вимоги мінімального доходу, швидше за все undertaking не буде. Але точно це буде відомо коли покажуть деталі програми ближче до жовтня
-
youtube.com/@MadEnglishTV
-
Ось посилання на ютюб канал. Все дуже гарно, по суті і нічого зайвого з приводу CELPIP
-
6 месяцев доступ
-
Я думаю, что еще можно брать нескольким людям тесты и проходить по очереди, результаты не сохраняются.
-
На официальном сайте. Там бесплатно 2 теста. Можно дополнительно купить у них он лайн тесты и проходить. Только результат будет видет только в лиснинг и ридинг.
-
Дивилася відео у Mad English, він давав шаблон і приклади. Спробува так само написати, запам'ятала пару шаблонних речень і слів типу simultaneously замість at the same time. Можно просто 1 слово з академічного рівня вставити, не обов'язково їх дуже багато писати.
-
Як ви готувались до письмової частини?
-
Всі привіт:) Отримала сьогодні результати CELPIP: listening 5, reading 6, writing 8, speaking 7. Майже не готувалася, пройшла 2 рази пробний тест (наприклад,listening був 5 і 8, але ж це вдома:)) , подивилася Mad English щоб зрозуміти формат екзамену, бо на оф.сайті можна дивитися із пустого в порожню до пенсії. 3 роки тому сдавала IELTS, було В2, і якщо порівняти, то CELPIP легше. Якщо нормально готуватися (місяці за 3), а не як я, то тест впринципі не важкий. Головне навчитися так, як хочуть від тебе. Як на мене, які вдома бали при тренуванні, такі приблизно і на екзамені. Майте на увазі, у кого проблеми зі слухом і хто носить слуховий апарат: на екзамені аудіування в наушниках і мій слуховий апарат вимикається автоматично, тому чула не дуже, тому питайте про такі речі заздалегідь. Я не питала, а напевно треба було. Мені потрібні були мінім 5, тому по балах все влаштовує з балами:) Будуть питання - пишіть. Що зможу - підкажу, без проблем:)