PR CUAET
-
R -5 L -6 W-7 S- 7 Хватить ли на express entry? , спасибо.
-
Доброго вечора , Які вам теми попались щодо speaking ?
-
Я здавала CELPIP у суботу, сьогодні є результат Listening: 6 Reading: 6 Writing: 7 Speaking: 6 Тем, як на пробному тесті, не попадалось, на реальному тесті мені було важче ніж на пробному, але ніч перед тим я не спала, і розраховувала, хоча б четвірки отримати. Хитрих конструкцій не використовувала ні у письмі ні у говорінні, все говорила/писала простими словами і зробила помилки у словах інженер та рішенння. Те, що слово із помилкою - прога підкреслює. Також, автоматично рахує кількість слів, за цим не потрібно аж слідкувати.
-
Вітання всім і подяка! Нас уже 1000! За 2 місяці! Але є куда рости з урахуванням скільки приїхало по CUAET і скільки ще приїде. 1. Прошу ділитися своїм досвідом, проблемами і методами їх вирішення. 2. Також попрошу додавайте в цей канал своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах і каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас.
-
Да, сами отправляют. Тоже переживала, что не требовалось вкладывать передплаченный конверт с обратным адресом и тп
-
не нужно же предоплаченный почтовый конверт для обратной отсылки вкладывать?
-
Есть там все пошагово. Пдф форма для заполнения, реквизиты для оплаты, адрес, куда высылать
-
У меня на 4й день пришли
-
Попробуйте нижнюю ссылку
-
Там ссылка на электронную или почтой
-
Легче переподписать)