PR CUAET
-
Якщо я купила навігатор для роботи я можу це вносити а як знати який процент можна списати ?? Дякую за попередні відповіді
-
Все що по бізнесу та не особисті витрати .
-
Хм гарне уточнення. Якщо всі ті речі належали дівчині то звертатись до психолога аби залікувати душевні травми. Якщо там були і речі хлопця то мабуть можно звернутись до поліції по факту крадіжки.
-
я у них заказывала из Чехии, примерно за месяца полтора пришла, а на емейл выслали за неделю в электронном формате. Подтверждаю, они реальные
-
Може вона свої речі забрала. Тут не уточнили
-
Де чітко написано? Чомусь я не бачу якщо ви проходили медкомісію за останні 5 років, то поставте так. Наприклад, про біометрію пише: чи проходили за останніх 10 років.
-
Доброго вечора!Підскажфть будь ласка ,якщо в анкеті на CUAET у графі про робочі місця указала не той рік (на 4 роки раніше )помилково ,то в анкеті на подовження ворк перміту мені треба вказувати реальну дату або таку ж як я написала в анкеті на Куает? Чи вважается це misrepresentation ? Дякую за відповідь
-
Так всіх перекладів. Те що комусь проходить не означає що це проходить у всіх. Якщо документи зроблені неправильно, то вони всеодно можуть проходити 50, і навіть 90% випадків (особливо якщо порушення не значне. Проте саме через таку причину, особливо в 2024му я бачив не один десяток повернень.
-
Як такової потрібної чи мінімальної цифри нема. Як завжди чим більше - тим краще. )))
-
Супер. Я десь таку саму зараз маю стратегію, в кого все ок з паспортом, але є ТРП, подаємося і на ТРП+ВП поштою, і на ВП онлайн з описанням ситуації. І тут якраз подана поштою ТРП заявка, розвязує руки офіцеру заапрувити той ВП поданий онлайн. В колег вже також є позитивні рішення за такою схемою.