PR CUAET
-
У вас скорей всего просто запросят медосмотр
-
1. тогда вы крепите его в поле не для медосмотра, а в поле client info. офицер может туда не заглянуть, да, есть такие. также, это поле некоторые могут использовать для других вещей: догружать работу, которая не влезла. догружать другие гражданства, догружать украинские паспорта, как доказательства гражданства, тк используют неукраинский паспорт в самое анкете и др документы могут туда догружать. т.е. слот будет занят 2. как раз ircc гарантирует, что ОПРОСНИК не берется во внимание. это прямо написано везде при подаче. ОПРОСНИК не берется во внимание при рассмотрении, а только анкета, ее данные и доки. поэтому, не я, а ircc это гарантирует, что брехня, которую вы боитесь, не берется во внимание t.me/prcuaet/414430
-
Бачу слоти і жодний недоступний
-
Доброго дня, скажіть будь ласка де знайти інфу,відео як додавати оновлену інформацію до раніше відправленої аплікації? Типу зміна адреси,народження дитини,зміна паспорту,ВП. Дякую!
-
Дякуємо всім, що відповіли на запитання щодо свідоцтва про народження від УРСР - змінювати і оновлювати не треба. У мене ще одне питання стосовно свідоцтва. У свідоцтві та в Дії у нас стоїть місто народження Жданов, Чи потрібна пояснювальна записка про перейменування міста на Маріуполь?
-
Усі все знають. Річ у тому, що даній ситуації, вони вважають, що українці мають повернутися і відбудовувати Україну. Про це мені також особисто сказала пані Христя Фріланд, ще у квітні 23 р. Тому, листи звернення до неї, до журналістів це все добре. Але чи допоможе? Шанси 50/50 Лист журналісту, та звернення до п. Христини особисто я підписала, якщо що.
-
Добрий день.Скажіть будь ласка чи потрібно повторювати мед огляд перед подачею заявки на продовження Work Permit? Два роки тому після приїзду в Канаду я робила медогляд і знімала обмеження у Work Permit.Зараз звернула увагу під час заповнення аплікації на продовження дозволу на роботу що система запитує чи буде робота пов'язана із сферою медицини.Якщо так то пропонують попередньо зробити медогляд.Як поступити правильно?
-
вас никто тат не держит насильно. Вас приютили, помогли, вам никто ничего не должен.
-
Для подачі на такс рефаунд? Пробував обидві. Перша зайшла краще
-
Але ж з 5% даунпейментом кваліфікуватись неможливо?