PR CUAET
-
Доброго дня! Чи може мені хтось допомогти. Я маю слот на оформлення закордонного паспорту дитині (дитині не має 12 років) . Чи можу я коли привезу його документи у Консульство податись на оформлення закордонного поспорта собі. Мені сказали що один з батьків може податись , але я не знаю дійсно це чи ні?
-
Доброго дня, ще раз вибачаюсь по цьому питанню, хочеться все таки зрозуміти причинно-наслідкові дії по цьому пункту, вище мені відповіли, що так "так" ставлять тільки ті хто подається на основі пермітів своїх чоловіків/дружин , а ми типу по спец програмі...., але з чого це взяли? Я просто не бачу там ніде розділення на тих чи інших.... . Чи може хтось показати, звідки взялася думка, що там треба поставити саме "no" тому що ми подаємося по спец програмі, де це вказано, щоб приплісти його до того запитання?
-
Оформлення паспорту?
-
Доброго дня! Чи може мені хтось допомогти. Я маю слот на оформлення закордонного паспорту дитині (дитині не має 12 років) . Чи можу я коли привезу його документи у Консульство податись на оформлення закордонного поспорта собі. Мені сказали що один з батьків може податись , але я не знаю дійсно це чи ні?
-
Кто-то поймал в Торонто?
-
Вітаю) Скажіть будь ласка як ви зловили? На часі Канади, чи переводили на час України? Бо пишуть різне і хотілося б знати як ви зробили ...бо я по часу Торонто сиджу на сайті і мені просто постійно показує що немає вільного часу
-
Ті хто все таки зловив слоти, чи ви переводили час на Київський на гаджеті ? Чи вдалося так зловити ?
-
Теж саме питання Коли б не заходила ніколи нічого немає
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка хто скільки чекав на виготовлення закордонного паспорту? І ще таке питання якщо виповнилося 25 років і не змінювали фото внутрішнього паспорта чи нічого не говорили. Дозволяли зробити паспорт?
-
Дякую
-
В нас так не вийшло, один слот одна послуга. Ловила слот для себе і для дитини
-
Поки є дозвіл на роботу не втратили. Насправді в Канаді просто треба знайти лікаря свого і знати де шукати. Маю чимало клієнтів які мріяли приїхати лікувати дітей до Канади до війни і з КУАЕТ їм відкрився шанс. Мої перші дві гуманітарні справи під час війни були саме хворі дітки, які приїхали лікуватися і отримали шанс на майбутнє саме в Канаді.