PR CUAET
-
Думаю в лютому ,або в кінці січня . То у вас там буде строк,як для AOR . Вони б вже писали строк для ECopr від 3 місяців ,то пишуть up to few week . Чисто молодці ,після імміграції ,мабуть багато людей по психолога йдуть . Бо немає сечі терпіти пекельні борошна .
-
Торонто
-
Доброго дня. Будь ласка чи може хтось скинути нову iнструкцiю за 2025 р щоб продовжиди work permit та study permit. Дякую
-
Дякую
-
А там на першому листі вказан Офіс. Він який в вас. Зверху спочатку
-
Приклад
-
Подавалися кілька років тому. Надавали фотографії з різних років, у тому числі весілля, з описом, квитки щ подорожей, листи від друзів і родичів про ці стосунки, 100 скріншотів листування у соц мережах, підтвердження грошових переказів або надсилання подарунків один одному, поповнення телефонів один одному.
-
Ні, п1 це офіційний лист. А не просто імейл Вони хочуть зрозуміти чи ви взагалі в Канаді зараз
-
так
-
Це добре що Торонто. Це означає що ваша справа вже в офісі і мабуть вже є офіцер на неї. А що там по ноті сам в кінці. Нотіс №1 це остання дія
-
Можливо вам вже не актуально, але поділюся своїм досвідом. Portal 2 отримала/відправила будучи у Канаді. Поїхала у відпустку у штати на початку січня 2025; eCOPR отримала будучи за межами Канади. Повернулася у Канаду літаком , через 10 днів після отримання eCOPR. Авіалінія не перевіряла жодних доків; вони , по суті, мають мати доступ до бази даних, яка оновлюється постійно, але вони не мають доступу до імміграційної системи; тому -тут, якщо їхня система показує, що ваша віза вже не валідна-на літак вас не пустять; але можна попросити їх звʼязатися із Canada Service Boarder і пояснити ситуацію; якщо офіцер дасть добро- ви зможете летіти. По прильоту у Канаду , всі і так проходять імміграцію. При показі eCOPR- в офіцера не виникло жодних питань і я спокійно повернулася додому. Проблеми тут лише в авіалінії, так як вони повинні упевнитися, що ваші тревел доки дійсні; так як eCOPR не є у переліку документів для подорожей, авіакомпанія може відмовити у посадці; але коли саме оновлюється їхня система після того, як людина отримала новий статус- я не знаю. Я прилетіла без проблем , хоч була готова летіти у найближче місто США і вже перетинати кордон на авто.
-
Подавав кʼюар код з резерв+
-
Тобто все так як в минулому роцi тiльки добавилась оплата?