PR CUAET
-
Доброго дня, в мене ворк пермит до лютого 2026 року, я вчора подала на продовження, а мены скоротили його до 18 липня 2025 року, всім таке приходить?
-
Теж так думала, але сьогодні була консультація з консультантом і сказали що взагалі туди вписується загальний досвід роботи. А потім там вже нижче йде досвід current work. Тому маю сумніви зараз
-
Сьогодні я дозвонилась на цей номер 16132302961. З 5 разу взяли слухавку. В 11 годин по Галіфаксу
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я живу в НБ, а роботодавець мій в Онтаріо, чи можу я податись як на онтарійський stem ?Чи проживання в Онтаріо обовʼязкова опція? Дякую
-
Если я не ошибаюсь ,то программа спонсорства родителей закрыта с августа 2024 года ? Или что то поменялось? Там сначала люди подают заявки в общий пул ,из него выбирают рандомно какое то количество, кому повезёт и только потом ,если придёт приглашение ,то можно подавать . И на сайте было написано ,что обрабатывают заявки ,которые попадали в выборку с 2020 года. И в данный момент нет возможности даже в пул подать . У кого то есть какая то информация, что что то поменялось ?
-
Industrial mechanic
-
Ваш оригінальний. То лист для тих, в кого раніше закінчується
-
Тобто мій ворк перміт дійсний до 18 липня 2025 чи лютого 2026 року як мій оригінальний?
-
Це стандартний лист, якщо ваш вп діє довше - не зважайте.
-
Апдейт по термінам розгляду - подалися з чоловіком на вп 26 грудня, підтвердження біометріі 14 січня, апрув у чоловіка - 17 січня, в мене сьогодні. Подавалися окремо.
-
Дякую, тобто зараз можно жити спокійно по старому поки він дійсний?