PR CUAET
-
А якщо заробили таку суму.Тоді які можна найти докази? Просто мені теж цікаво ця тема.Дякую
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка. У дитини закінчується паспорт у 2026 році. Чи потрібно їй зараз продовжувати візітор перміт . Чи є у вас зразки заповнення заяви. Можливо відео, як це зробити. І чи взагалі є сенс продовжувати. ? Можливо хтось знає , чи продовжать дитині статус після закінчення візітор у 2026 році? Дякую.
-
Так спочатку податись на ВП і поті продовжити паспорт. Вроді ж неможна так. Спочатку паспорт потім ВП. А паспорт закінчуеться у вересні
-
Ні. На Федеральному етапі
-
Так. І зараз дає. Якщо дві картки в різних банках то 6000 на день
-
так звісно
-
Ну людина може податися по тому паспорту що має зараз на руках, якщо дійсний вп закінчується раніше ніж паспорт. Тобто виграти пару місяців. Податися на новий паспорт також можна, але його не зроблять до кінця березня, якщо звісно людина не подбала про це заздалегідь і завтра їде у консультво подаватися на новий паспорт до прикладу. Тоді теоретично можливо що новий паспорт будет отримано до кінця березня, і на вп можливо буде подаватися з новим паспортом.
-
Підкажіть, будь ласка, ті кто подовжував канадську візу, чи не виникало у вас проблем з формою imm5257? Заповнюю все вірно, на всі питання відповідаю, валідація проходить, а коли підгружаю в IRCC видає помилку 🤷🏻♀️
-
Майте на увазі що треба показувати звідки долари а не гривні. Тому все що у вас є то продав то продав треба обміняти , покласти на валютний рахунок а потім знімати. А знімати по 2500 на день можна. Тобто доволі геморно
-
Подавали на внучку,на наступний день мали слот на подачу зранку,ми були з Саскатуна,попросили , щоб податися в той день разом,нам відмовили,отаке то щастя в Едмонтоні.Знаю людей ,що подалися на один слот дві заявки,щоб не їхати другий раз.Так не повинно бути, якщо іншим можна ,а другим ні.
-
Я мав на увазі Ворк Перміт,можу зі старим подорожувати навіть якщо вже почтою на канадську адресу новий ВП прийде,так?