PR CUAET
-
А в Едмонтон? 😅
-
Підкажіть будь ласка, скільки хто очікував на новий ворк перміт? Планую виїхати з Канади після продовження свого на 25 днів в Україну, чула, що може бути відмова якщо я не буду в Канаді в момент прийняття рішення, але за 25 днів думаю ніхто мені його не продовжить
-
В черзі був з грудня, але нічого не приходило тому спробував сам, пробував один раз минулого тижня і сьогодні знову і відразу зловив
-
Як ви робите , щоб показувало всі слоти ?🫣🥲
-
Вы просите исключить вас из правил распостраняющиеся на криминальных авторитетов, и прочих приступников говоря "ИЗ ВСЕХ ПРАВИЛ"? Вы просите исключить себя из требования находиться на территории Канады? >« тикаєте цого носом у ці закони, смилками. Це наче і залізна броня, яка не дає можливості сказати НІ, бо все пвдкріплено законами, але.. Т.е. вы предполагаете, что в IRCC существует определённаф форма беззакония и анархии, где всё регулируется чувствами, субъективным мнением и поверхностными суждениями? Так?
-
Там в кінці у вас питання. Це до мене? Я не знаю статистику кому що дають. Знаю, що комусь теж без позначки куает дали. Мені треба знати чи маємо право на цю позначку, бо подавали тому, що спочатку був короткий ворк перміт (паспорт закінчувпвся). Тож подали на продовження, а новий wp прийщов без позначки. Думаю це не правильно
-
Це капець (
-
Проблема в тому що я у Торонто, і вибирав Торонто але чомусь прийшло підтвердження на Оттаву