PR CUAET
-
Спасибо.
-
От оце дійсно анріал. Мій чоловік ходить двічі в тиждень на францизасйон, двічі до репетитора з України і один раз до репетитора до успиту. Тобто франце у нього 5 днів / тиждень по суті. І це для Б1, щоб підтянути з 0.... Комусь швидше, комусь довше, але треба пахати, тоді можливло
-
Прошу пiдскажiть будь ласка . Закiнчуэться паспорт простий не бiометрiя. Хочу подать документи на бiометрiю. Як называется паспорт новий чи продовження?
-
Тоді в подачі десь варто вказувати, що це на основі дійсного ворк перміту? Чи це буде абсолютно нова віза не повʼязана з куает?
-
Небольшой апдейт: 29.11 - Подача 24.06 - AOR 22.01 - Military form request
-
А знає англ мову? Бо я замітив, що важко йде тим, хто взагалі не знає мов, хто до того знав англійську то легше йде, мовчу за тих, хто іспанську знає
-
Я трохи подкастів підкину, якщо inner French і easy French залегкі ( хоча для Б2 достатньо розуміти їх ) podcasts.apple.com/ca/podcast/les-actus-du-jour-hugod%C3%A9crypte/id1552365367 podcasts.apple.com/ca/podcast/journal-en-fran%C3%A7ais-facile/id1573764973
-
Привіт. Вибачте як можна виправити? Можливо хтось підкаже як бути в такій ситуації мене заблоковано при вході на сайт: ''Вы ответили на все контрольные вопросы неправильно. Ваш аккаунт заблокирован. Вы больше не сможете восстановить свой аккаунт онлайн. выход Сообщить о проблеме или ошибке на этой странице''