PR CUAET
-
Із вашого допису саме цікаве це те чому вас хвилює що думають та роблять інші. Якщо вас все влаштовує, то добре. Якщо у інших позиція телефонувати та замовляти ноутс, яка вам до цього різниця? Кожна людина має різні обставини та реагує на них по різному. Чому ви так намагаєтесь всіх заспокоїти якщо їхні дії вас не стосуються. Це теж така українська риса доказати свою позицію мабуть.
-
Є багато людей, у яких закінчується паспорт через рік-два, а поновити не можуть, через резерв чи ще щось. Без паспорту не дадуть ПР... Тому і поспішають. Плюс це деяка невизначеність для деяких. Також, замовляючи ноутси, люди побачили, що програма просто на холді, в той час, коли схожі програми для інших національностей розглядались набагто швидше.
-
на електронну пошту.
-
Ну я ж продавець слотів. То пишіть у пп- розкажу 😁
-
Добра думка. Дякую 🙏
-
Продати неможливо, тільки оформити замість людини у її особистому кабінеті. Під її власним іменем.
-
Извините, снова вернусь к теме детей с трп. Вот Вы пишите вариант, что трп просто закончился. Меня это и интересует. Если у детей он закончится , а у одного или двух родителей есть вп, можно же детям на основе вп родителей сделать визитор ? Теоретически вроде всё логично
-
Всім вітання. Питання до тих, хто вже подавав заявки в навчальні заклади. Чи має хтось досвід як діяти в ситуації, коли немає документа про навчання з шкільного закладу. Тобто дитина має диплом середньої освіти канадський. Але це тільки 3 роки навчання в Канаді. Українська школа не закінчена. Атестат за 9 клас в Україні, не доступний. Але при реєстрації в університети вимагає вказати і періоди навчання в укр.школі. Вони ж рахують загальну кількість років навчання. Інакше заявку далі не пускає. Але підгрузити немає чого. Що робити? Писати як пояснювальний документ LOE і підгружати його? І чи буде цього достатньо? Розумію, що все це індивідуально, але можливо хтось має власний досвід.
-
Візьміть одну консультацію в імігр консультанта, мова хороша, професія теж, провінція теж. Треба вірна стратегія імміграції.
-
У зв’язку із тим, що 23 000 заявок по воззʼєднанню розглядають разом із гуманітарними заявками, це взагалі-то нормальні строки. Мене зараз закидають камінням, але я насправді не розумію чому хвилювати та поспішати тим, хто подався за цією програмою?!!! Ну поясніть? Ви витягнули виграшний білет, майже 100%отримаєте ПР, на відміну від інших (у зв’язку із різким закриттям та ускладненням інших програм). Для тих, кто в Канаді - можливо подовжити тимчасовий статус на 3 роки, хто поза Канадою - або не дуже їм це горить, або вони просто подались, що було. Медицина (що для старших віком людей є єдиною перевагою отримання ПР по суті) є безкоштовна. Мені здається це якась невідʼємна риса нашого характеру- все хотіти отримати швидко та хвилюватися 🤣Ну подивіться як люди, які подали інтерес спонсорувати своїх батьків ще в 2019 тільки в 2024 отримали запрошення подати заявку! Я вже мовчу скільки во ще буде розглядатися….Працювала в імміграційній компанії, багато хто і помер за цей час (особливо бабусі/дідусі)… Ну вот реально, не розумію цю паніку- дзвонити в IRCC, витребувати ноути. Що ви хочете почути чи побачити в тіх ноутах)))