PR CUAET
-
Боже,наконец!Поздравляю🥳🥳🥳!
-
-
Моя племінниця подавалася ще минулого року - то нам не повезло - очікували більше 6 місяців. А ось знайомим допомагала заповнити аплікацію в вересні - то отримали дуже швидко за 1,5 місяці. На жаль, ні нам ні їм не поставили позначку CUAET. Дозапитів не було жодних (PAL не мали, бо тоді ще не треба було).
-
Попросите в том консульстве где оформляли, чтобы они предоставили вам скан вашего паспорта
-
Электронной версии мало для подачи, нужен скан.. люди пишут что просили слезно в консульстве, где оформляли и им давали
-
Привіт. Чи можна поїхати у відпустку до закінчення терміну перміту, якшо подались на продовження? Тут так різко написано типу if you leave canada before a decision is made, you will no longer be authorized to continue working
-
Підкажіть будь-ласка, якщо дитині, якій вже є 16 років, подаватися на новий паспорт, то слот реєструвати на дитину чи можна ще на маму?
-
Залежно як повезе. Восени було швидко - можливо менше заявок. А от ще пару місяців і почнеться рух після отримання листів підтвердження про зарахування в університети - то напевно буде довше. Наразі на сайті пише час очікування 6 тижнів.
-
@OstapBosak Доброго дня! Я хотів уточнити, що саме у цьому плані імміграційний офіцер Альберти може потребувати від мого роботодавця? Як я розумію, оскільки я маю OWP under CUAET, то це означає, шо моєму роботодавцю не треба доводити, що той зробив усе можливе для наймання канадця щоб найняти иене на роботу. Чи це так?