PR CUAET
-
Доброго дня! Якщо хтось з таким зіштовхувався і може пояснити ситуацію буду дуже вдячна! Моя посада по обовʼязкам дуже підходить під даний НОК 22312 Industrial instruments technician and mechanics, ТІР2, працюю на посаді рік, освіта бакалавра але в абсолютно не повʼязаній з цим сфері. Питання: на сайті з НОКом є вимоги і виходячи з того, що вони потребують чи потрібно мені мати якийсь специфічний досвід чи освіту чи сертифікацію, щоб подаватися по даному НОКу? Чи хтось може зрозуміліше пояснити, що вимагається, бо якщо чесно то вже заплуталася😔 @OstapBosak бачила ви допомагаєте знайти відповіді на певні питання. Буду вдячна отримати відповідь!
-
То не я, просто скриншот скинул какого-то парня из группы
-
Зрозумів. Дякую Вам ЩИРО за слушну пораду!
-
Привіт! Ось як можна підтвердити іноземний досвід роботи для Канади: 1. Рекомендаційні листи Візьміть рекомендації від попередніх роботодавців. У листі має бути: Назва компанії, адреса та контакти. Дати вашої роботи. Ваша посада та основні обов'язки. Підпис керівника чи HR. 2. Трудова книжка Якщо є, зробіть переклад англійською чи французькою мовою з нотаріальним засвідченням. 3. Контракт або договір Можете надати копію контракту з попереднім роботодавцем (з перекладом). 4. Підтвердження зарплати Надання довідок про зарплату або виписки з банку, які підтверджують ваші доходи від роботи. 5. Контакти роботодавців Канада може перевірити ваш досвід, зв'язавшись із роботодавцем, тому переконайтеся, що надані контакти актуальні. 6. Додаткові документи Можуть бути: сертифікати, листи вдячності від клієнтів, звіти про виконані проєкти тощо. Канада перевіряє досвід роботи через: Дзвінки або електронні листи до роботодавця. Перевірку документів на відповідність заявленим фактам. Важливо, щоб усі документи були достовірними та перекладені кваліфікованим перекладачем.
-
Там написано що якщо виїдете, і повернетесь, то у вас не буде дозволу працювати поки не буде фінальної відповіді на аплікацію на ворк перміт. Якщо ваш теперішній ворк перміт є дійсним, то можете виїхати і працювати як мінімум до його дати дійсності...а потім чи можна то це питання...