PR CUAET
-
Перепрошую, не зовсім зрозуміла, коли саме ви не вказали і чи вже є рішення по цій справі. Загалом в ситуації «забули вказати важливу деталь» варто послати лист- пояснення і сильно вибачатися, якщо справа ще не закрита / рішення не прийнято. Але якщо вже рішення є, тоді будете виправлятися в наступній заяві (WP, PR, Visa…)
-
-
В мого хлопця було, резерв обновили і пустило. Пустило одразу після оновлення даних канадських
-
Хелп але ні емейлу ні в кабінеті нічого не має
-
В мене та сама ситуація була вчора. Сьогодні зайшла і немає, але коли Знов заповнювала щоб шукати новий слот, то написало що я вже слот маю. Я поставила нижню галочку і ввела дані «підопічного» взявши слот на будь яку дату. Мені прийшло повідомлення що час заброньований і прийде на пошту лист. І після того я побачила і свій запис. Тобто в особистому кабінеті в мене тепер світиться 2 записи. Один зависший, так як у вас зараз і другий свіжий на дитину.
-
У сусідній темі людина зробила слушне зауваження. У переліку документів для отримання нового опен ворк перміту вказано "копія українського паспорту або документу, який ви використовували для подорожі у Канаду". Тобто, теоретично, можна прикріпити переклад українського внутрішнього паспорту? Можливо, хтось із нас або з імміграційних консультантів/адвокатів робив це?