PR CUAET
-
Привіт усім! Підкажіть о котрій годині і в які дні тижня виставляє консульство слоти?
-
В будь-який зручний для вас час
-
Перепрошую, не зовсім зрозуміла, коли саме ви не вказали і чи вже є рішення по цій справі. Загалом в ситуації «забули вказати важливу деталь» варто послати лист- пояснення і сильно вибачатися, якщо справа ще не закрита / рішення не прийнято. Але якщо вже рішення є, тоді будете виправлятися в наступній заяві (WP, PR, Visa…)
-
Я 9 років поацювала з візамі і тепер «дую на холодне». Мій спонсор - сестра. І я подавала іі notice of assessment from CRA, також паспорт, водійське посвідчення
-
Завантажуєте Приват24, пишіть в сапорт, вам передзвонить з контакт центру співробітник і змінить ваш номер телефону на канадський. Якщо ви там картки не закрили коли виїзжали. Або можна відкрити у них будь яку дебітову картку так само дистанційно.
-
А що каже @OstapBosak буде розгляд далі 13 січня чи що це за пауза? Нічого не чекати і переключатись на спонсорство ? Чи шо робить, бо час йде .. вже три тори тут сидимо. Дітям скоро навчатися треба, паспорти на підході і інші моменти ..
-
В мого хлопця було, резерв обновили і пустило. Пустило одразу після оновлення даних канадських
-
Уже був сьогодні подібний випадок t.me/prcuaet/55035/458200?single
-
DHL надсилає після оплати
-
Так, в приваті може бути канадський номер як фінансовий. Я так змінила собі, дуже зручно.
-
Я теж чекаю вже більше року виходить. Вже навіть не знаю чи є сенс шось чекати по цій програмі чи її зупинили на 13 січні ..
-
Ви без аор?
-
Хелп але ні емейлу ні в кабінеті нічого не має
-
В мене та сама ситуація була вчора. Сьогодні зайшла і немає, але коли Знов заповнювала щоб шукати новий слот, то написало що я вже слот маю. Я поставила нижню галочку і ввела дані «підопічного» взявши слот на будь яку дату. Мені прийшло повідомлення що час заброньований і прийде на пошту лист. І після того я побачила і свій запис. Тобто в особистому кабінеті в мене тепер світиться 2 записи. Один зависший, так як у вас зараз і другий свіжий на дитину.
-
А не варіант податись на себе на пр. А дитина буде на стаді до 18 років а там ви дитину проспонсоруете.. і все. Бо в інакшому випадку ні ви ні дитина не отпримає пр без 5604. Але вирішувати вам
-
Всім доброго дня. Я хотів запитати, я зараз дивлюся на аплікації IMM5710e і хотів запитати, чи є якийсь гайд по заповненню цієї аплікації?
-
дия как раз генерирует справку о несудимости из дии без каких-либо резервов. поэтому получить мужчинам ее можно без всякого консульства @alinkaly
-
Водійське бо там іі адреса бо я туди приіздила разів 7 і жила поки не почали знімати квартиру
-
У сусідній темі людина зробила слушне зауваження. У переліку документів для отримання нового опен ворк перміту вказано "копія українського паспорту або документу, який ви використовували для подорожі у Канаду". Тобто, теоретично, можна прикріпити переклад українського внутрішнього паспорту? Можливо, хтось із нас або з імміграційних консультантів/адвокатів робив це?
-
А скільки коштує податись по цій програмі? Маю на увазі послуги міграційного бо самі напевно не зможемо все правильно оформити
12 Jan 2024, 17:45
400321/474652
19 days ago