PR CUAET
-
В кого які думки на рахунок зменшення квот на 50%? Питання звичайно до тих хто ще не подався на жодну програму з певних причин
-
Спасибо Вам за ответ. Да, теперь вижу.
-
Я думаю що ті люди які були взмозі виконати умови програм вже якраз подались. Питання скоріше до людей які не підходять для провінційних програм і для федеральної. Встає питання чи при новій реальності є сенс змінювати провінцію зараз
-
Доброго дня! CAQ - це для студентів, а не для працівників. Для працівників CSQ. Це різні документи. Тому, якщо ваш чоловік не хоче навчатись в університеті, наприклад, то CAQ йому не потрібен
-
User Вита Алексеевна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Політика змінюється, економіка змінюється, змінюються і пріоритети. Щодо думок - радимо не очікувати дива і діяти, подаватися якомога швидше, бажано на кілька програм одночасно. Провінційні порізали, федеральні - ні, але ж через наплив людей з ПНП бал наразі 527 при 600 максимум (без канадських бенефітів)
-
Діяти. Визначитись з програмою і податись. Коли квот мало то вони мають властивість швидко закінчуватись
-
Є сенс завжди, якщо ви не підходите на гум потік, федеральний потік і переживаєте що ПНП не потягнете. Переїзд важко, але ліпше ніж сидіти, як писали вище, «на птичьих правах», і очікувати, що «ліберальний уряд зробить спеціальну програму». Час грає проти таких аплікантів. Тут вибір кожного / діяти, чи сидіти на тимчасових статусах. Квоти планують різати і на 2026, буде можливо ще менше.
-
Markham
-
Як в вас місто Онтаріо?
-
Я подалась на гуманітарну. Мій кейс був ок для 22-23 року. Але зараз все змінилось. Я на нього більше не розраховую. На федеральну я катастрофічно не добираю балів. Навіть з LMIA яку весною мають відмінити їх 490. ONIP схоже також пала смертю хоробрих. Переїзд важко. Але повернення додому з двома дітьми то найгірший варіант
-
Звісно, воно буде показувати що за всі, але гроші вернуть тільки за ті, коли платили податки :)
-
Як на мене ваша професія потрібна по всьому Онтаріо, єдине що офер треба час знайти - так, і так всюди.
-
Я то виїхати можу. Але бали не за моє проживання, а за роботодавця. Для мене там немає роботи. Mechanical engineering Я вже написана на консультацію до Остапа. Але хотілось би перед цим почути якісь думки щоб задавати питання в правильному руслі
-
Підкажіть чи можна подати заявки на WP свій і чоловіка з одного акаунту, але кожна заявка окремо?
-
Виїхати на межі GRA не завадило б, якщо ви розглядаєте OINP Тим паче в них зараз десь має бути General draw в січні - лютому. Там бал більш менше земний Ми двічі номіновані були по тому дро В Онтаріо ще досить гарні rural є. Можете взяти консультацію у спеціалістів на 30-60 хвилин, вони скажуть більше варіантів по вашому кейсу.
-
Як і всюди. В Торонто ліпше? Ні, люди шукають місяцями офери з НОК 4-5. Тут не лише робота, а й людина і її «бажання», грубо кажучи. Можна знайти хоч завтра, можна шукати 2 роки Прикладів багато що перших що других
-
Привіт! Є інформація від якого числа зараз отримують AOR?
-
Поки