PR CUAET
-
Це Millright сертифікат. Але це не compalsory trade
-
Нічого подібного! Слоти давно і завжди є (на сервері). Просто корупційні схеми нам не дозволено їх бачити. Хіба це нормально, коли щоб побачити розклад навіть у той час коли їх "нібито виставляють" треба зайти в 00 по Україні тобто перевести годинник щоб клацнуло 00 (раніше так було), тобто спрацьовує алгоритм. Просто декому не вигідно щоб люди самі записувалися. Більш того, одна щира людина з чату пару днів назад написала код для комп хром щоб не робити ті всі ігри з годинником і поділилася зі всіма, але модератори завжди його пост видаляють, а його блокують.
-
Так - на весь термін навчання -4 роки і плюс ще 90 днів після завершення.
-
Доброго дня, хтось може мені відповісти на моє питання :»Добрий вечір. Хотіла спитати , подаю мамі на продовження work permit, заповнюю imm5710e форму. Що треба обрати : Apply for work permit with same employer чи restore my status as a worker?»
-
Зараз нові «приколи», почитайте чат за останні три- чотири дні, там інструкція
-
Якщо мами work permit закінчується 13 червня 2025 , я можу в анкеті вказати щоб продовжили починаючи з цієї дати?
-
Дякую, я те і думала, хотіла уточнити. Ще раз дякую
-
Першу відповідь якщо на продовження. Restore my status - це якщо би у вас термін дії попереднього ворк перміту вже закінчився і вам треба відновити статус.
-
FREE WELCOME EXCHANGE EVENTS FOR NEWCOMERS AND IMMIGRANTS: 📅 February 4th, Tuesday Info Session: Financial Planning Basics for Immigrants * Time: 6:00 PM – 7:30 PM PT (Vancouver) Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speakers: Param Dulay and Yuliya Kozachok, Financial Security Advisors 📅 February 19th, Wednesday Workshop: Professional Credential Recognition and Evaluation * Time: 6:00 PM – 7:30 PM PT Where: online via Zoom Language Ukrainian 🔗 To register, please fill out the form at our website: cfbc.ca/we/ Should you have any questions or require further information, feel free to contact us at [email protected]. * These free events are held by the Construction Foundation of BC (CFBC) as part of the Welcome Exchange program, funded by Immigration, Refugees and Citizenship Canada.