PR CUAET
-
@Mykola_Kalynych [5667152774] попереджений (1 з 3). Причина: не по темі гілки
-
Я почав цим цікавитись та читати експіренс інших і зрозумів що це дорого надто складно. Але ймовірно. Вони не визнають українські дипломи отже ви маєте запустити процес співпоставлення впшого диплому з їхньою освітою відповідно до конкретної спеціальності ща гроші. Потім вам далуть перелік курсів які треба буде щдавати по кілька сотен доларів за кожен предмет або більше не памятаю. То фактично заочна освіта буде. Купуєте книжки починаєте вивчати , потім букажте екзамени і так поки все не здасте. Далі ще оті рекомендацвї та інше.
-
Скажіть, Wes не підтверджує свідоцтво про закінчення школи, де тоді його можна підтвердити?
-
Так, але це вже виглядає на голодні ігри і на довгий період.
-
Привет.Подскажите пожалуйста ,на продление WP там можно добавлять документы такие как мед.комиссия и другие дополнительные документы Какой максимальный вес фалов?и можно ли добавить больше одного файла?
-
По роботі траком?
-
Я подався в липні 2024; Noc 73102 Заявка направлена на оцінку Nov 29/2024. Офіцер направив до роботодавця лист з 8 питань. Супервайзер, який мав відповісти був звільнений за 8 днів до цього після 15 років роботи на фірмі. Тобто, якщо я б не побачив цього і не попросив перевірити- тоді офіцер не отримав відповідь і моя заявка була б відхилена (це ж саме було б якщо він був в відпустці, лікарняному,...). Мене і мого законного представника не було проінформовано.
-
Я замовляла напряму. Не питайте усіх подробиць. Це було 2 роки тому. Замовляла з різних країн. Їхала у Торонто у посольство тієї країни. Чекала у живій черзі. Пояснювала все. Подавала доки. Сплачувала. Отримувала впродовж тижня, або навіть менше. Ага ще згадала, треба було робити переклад саме їхнім перекладачем. Він стоїв немало.