PR CUAET
-
За таку пораду з мене консультант взяв 300 долларів 😁😁 Сміх сміхом, але цей варіант я не розглядаю. Не хочу бути на гачку і від когось залежним.
-
Дякую. А що ж писати в такому випадку? Домогосподарка?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка чи мені варто подавати на продовження WP по куает для тих хто приїхав до 31го березня 2023 вже, чи ближче до дедлайну (31го березня)? Мій вп дійсний до лютого 2026. Чи були ситуації з відмовами в продовженні? І як довго можна чекати на фідбек після подачі доків? (На випадок якщо щось бракуватиме)? Буду дуже вдячний за відповідь 🙏🏻
-
Дякую.
-
От жеж, треба було спочатку брати $300, а вже потім давати пораду 😆 Ну добре буду вважати це благодійністю А в Болгарії що пр легше роздають?
-
Запросы не приходят с тех пор как открыли программу для родственников. Её объединили с гуманитарными кейсами именно украинскими и в сумме это очень большое количество людей. На данный момент ни гуманитарные не получаюt, не те что подавались по программе родственников.
-
Ну якщо там простіше і немає якоїсь сентиментальної прив'язаності до Канади то не бачу причин тут залишатися
-
Розумієш, в Європейських країнах є чітка процедура отримання ПР. Принесіть нам 6-10 певних документів і все ваш ПР готовий. Є конкретика.
-
+1 до карми 🤗 Трохи є мороки, але швидко і реалістично, по грошах десь до 400€. Роздають в Європі хіба, що рекламки біля супермаркетів))