PR CUAET
-
Сегодня спросили в консульстве сказали что подтверждение должно прийти и запись должна быть в задачах как положено. Если этого нет то это баг системы.
-
Дякую. Хочеться скоріше. Бо в мене всі документи привязані до дати закінчення паспорту
-
ТRP може просити будь хто, хто бажає залишатися в легальному статусі бо знаходиться В ОЧІКУВАННІ на нові документи / чи очікує схвалення ПР, і не встигає їх зробити до стікання строку попередніх документів. Війна тут тим боком що ми говоримо саме про українців, які не мають можливості повернутися в Укр. щоб зробити нові документи з багатьох причин і через війну теж. ( пишу про українців бо інші національності і їх шлях легалізацї в К. нас по великому рахунку не цікавлять).
-
Вариантов больше. Утверждать что варианта два или ныть или пробовать прыгнуть выше головы это манипуляция. Оба варианта одинаково проигрыш
-
Рівно 2 місяці це 21 лютого( пятниця) чи 24 лютого( понеділок), я за це питаю, бо треба з роботи відпрошуватись і не хочу приіхати і щоб мене назад відправили🤦♀️
-
Дякую
-
Ви маєте на увазі визначити ваш статус в Канаді для податкових цілей ?
-
Сказали что нужно перезаписываться чтоб было нормально как положено. Потому что подтверждение за 30 , 7и 3 дня не придет тоже а значит этой записи нет у них в системе