PR CUAET
-
Підкажіть продовження visitor records дитині 14 років чі можу одночасно на WP щоб отримати для нього SIN? Дякую.
-
Вже майже 2 місяці чекаю
-
Я вже на web form написав з цими чутками, не зрозуміло
-
В личку скину вам контакт. Но имейте в виду - проблемы в стране исхода это не самый главный фактор. Гораздо важнее ваши связи с Канадой.
-
Жена мастер маникюра в салоне, я работал на установке кухонь.
-
знаходите будь-яку роботу , подаєте на пр, терпите поки одержуєте, одержали е- копр, звільнилися і поїхали куди хочете. Як Остап раніше писав, іміграція і карєра часто перпендикулярні
-
Просто на сайті ircc є то, що ви можете продовжити wp і опис як саме подовжити, а хто саме може подовжувати не вказано, тобто в кого не виходить податися на пмп до кінця wp теоретично можуть подовжити до березня 2027
-
Добрий вечір. Чи є хтось, хто нещодавно робив закордонний паспорт дитині до 16? На сайті консульства в Торонто пишеться, що консульський збір (53 кад) не стягується. ʼʼНатомість стягується збір лише за розгляд заяви-анкетиʼʼ. Але інформації що це за збір і як він робиться - немає. Підкажіть, хто знає, будь ласка, яка сума і чи потрібно також мані ордер? Чи можна на місці розрахуватися? Дякую