PR CUAET
-
Окремими аплікаціями.
-
Доброго дня. Мабуть вже це питання задавалось але… подаюсь на продовження робочих дозволів (закінчуються в червні)… що робити в дитячим visitor record? Боюсь, що якщо подам одночасно - дитині відмовлять, чи зроблять знову до початку червня … так як мій робочий дозвіл теоретично може розглядатись пізніше…. Як краще зробити? Отримати нові робочі дозволи і податись дитина на visitor record?
-
Ой не факт. Я про грудень...
-
Саме так як написано на сайті. canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Вибачте, можливо про це говорили. A eCOPR приходить куди? В gckey?
-
Лист не могу найти визу открывал два года назад и ещё ни разу не был в Канаде , остался год визы , хотел попробовать приехать к знакомым ,не знаю где его найти думал написать смс на сайт откуда тогда приходили в смс эти листы , Очень вам благодарен!!! Если знаете что то подскажите
-
по тексту так
-
Щось не працює
-
Доброго дня. А можна, будь ласка, посилання на групу у фейсбук (можна в приватні). Завчасно дякую
-
Та вам не вгодиш 🤣 на днях тільки просили додати в інструкцію про інкогніто, я взагалі зайшла спокійно і взяла слот 🤷 не думала ні про кукі, ні про хром, про автоматичні установки часу та локації вже знала що треба зняти. Треба до інструкції ще додаток деталей створити