PR CUAET
-
Отава
-
Заповнюю тепер для доньки візітор таке питання що воно означає вибір так або ні
-
Дякую за відповідь.Але що робити в такому випадку з visitor record?
-
Добрий день.якщо один із супругів знаходиться у Канаді а другий поза Канадою.подаваючи на WP із Канади на двох.буде rejects для другого із пари?
-
Стосовно слотів на паспорт, то зараз запис на другу половину вересня, можливо трошки на серпень залишились вільні, а до цих місяців вже немає вільних дат. Так що вам все одно подовжити паспорт прийдеться (за 2 місяці до закінчення і не дня раніше) і само собою ловити слот потім податись на новий паспорт.
-
Загружаєте результати старого медогляду, але будьте готові до того, що вибірково офіцер має право запросити пройти новий медогляд (як для пермітів так і для ПР стосується). Відсоток не великий, але поодинокі випадки бувають.
-
Добрий день! Як і в багатьох, у нас є проблема: у чоловіка закінчується паспорт, а військового квитка на руках немає — він його свого часу не забрав, бо думав, що не знадобиться (У ТЦК, Це було вже дуже давно, і через Дію не вийде, тому що, наскільки я зрозуміла з його пояснень, його просять з’явитися для переперевірки.) Що робити в такому випадку? Як продовжити робочу візу або паспорт? Також питання: наша заявка на OINP розглядається вже майже рік. Чи є в групі такі ж "щасливчики"? Коли вам схвалили заявку?
-
Скажите пожалуйста, какие документы сейчас нужны для подачи на гостевую визу? Спасибо большое 🙏🏼
-
Незнаю, я в календарі не бачу🥺 Сподіваюсь в чергу очікування пішло
-
Доброго дня, хто підкаже, якщо віза закінчується в листопаді, а ВП в квітні 26 року, то треба переподаватися на візу чи можна працювати з актуальним ВП?
-
Подавати будемо з Канади в одній application,але мені потрібно буде виїхати на 3 місяці.буде в мене reject from officers?