PR CUAET
-
Чекайте, DHL доставка - це ж міжнародне кур’єрське експрес-перевезення DHL Express з місця, де його виробили (в Україні) в посольство/консульство тут в Канаді. Хто кому в консульство передає довго?
-
Програма ПР для українців xD Програма для близьких родичів вже була винятком напевно, я б не сподівався.
-
Офф топ Гіперлінк офіційний є у релевантній гілці
-
Локацию в анкете один раз можно поменять
-
Особисто я не є прихильником, бо розумію утопічність проблеми Проте це пропозиція учасників і ігнорувати ми не будемо
-
Я відправляла 20 вересня поштою, 24 жовтня в кабінеті з'явилась інформація про обробку, а потім через деякий час розбивка по сумах і месідж, що повідомлення про нарахування прийде 13 грудня. Так все воно і було
-
Так, свідоцтво про народження моє і брата
-
Тобто чисто теоретично податись на наступному тижні в США (бо там купа слотів хоч на завтра) і отримати через 2-3міс паспорт через консульство в Едмонтон через доставку DHL нереально. Я вірно розумію?
-
вам ничего не нужно никому пояснять. заполняете анкету и оплачиваете сбор. новая анкета скорее всего вообще попадет к другому офицеру. вы можете начать с того, что попробовать попросить оператора отметку офицеру поставить, тк вы ждете намного больше заявленного срока. если первый откажется, звоните тому, кто согласится.