PR CUAET
-
Так. Тижні, де було меньше, не будуть зараховані.
-
Усім доброго вечора! Маю кілька питань, буду вдячна, якщо хтось може дати пораду з власного досвіду🙏🏻 @OstapBosak буду вдячна за вашу відповідь і допомогу☺️ 1. Якщо вам на роботі піднімають зарплату, то яким чином при подачі заявки на ПР змінити або вказати дані, що просто було підвищення ЗП без зміни позиції (в референс листі чи джоб офері)? 2. Обовʼязки з референс листа та джоб офер а мають бути слово в слово однакові? Чи в джоб офері може бути короткий опис? 3. В мене є актуальний джоб офер як я тільки почала працювати, але там не вказано обовʼязки. Роботодавець пропонує зробити окремо офіційний документ, де він готовий прописати усі обовʼязки та необхідну інформацію для IRCC. Чи можливий такий варіант, чи потрібно щоб все було в одному офері і якось просити роботодавця переписати чи зробити новий з усіма вимогами, начеб то «вирішили продовжити працювати зі мною» ЗАРАННЯ ДЯКУЮ!!!
-
Яким чином в них інвестують? Це покупка акцій приватної корпорації?
-
Kateryna [5201295385] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 31/01/2025 07:07.
-
Дайте ваш email- я надIйшлю
-
Хотів глянути на якусь документацію по фонду, але її немає на сайті.
-
Це Mutual Fund Trust, RRSP, TFSA and LIRA eligible.
-
Shhh... quiet now. Muted Lucy for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: petition
-
kazanacapital.com/
-
Тим не менш швидке гугління дало REIT зі схожою дохідністю але порогом входу в 1000 раз менше ca.finance.yahoo.com/quote/AP-UN.TO/
-
Как это, не морочьте голову? Где взять ЕРДПУ?
-
Так, дякую Вірно пам'ятаєте☺️ 1 березня подався Але були певні причини, чому ще не забрали. Тож, переживаю, чи зараз ще можна
-
То само, замовила 23 числа, досі нічого нема, тільки- "дякую, ми прийняли платіж"
-
Добрый вечер. Подскажите , могу ли я с моего акаунта подать документы на продление WP для мужа ?
-
Есле не секрет, сколько Вы уже занимаетесь с учителем и какая цена? Буду признательна за ответ)))
-
Те саме
-
Почитав трошки що це таке. Фонд маленький , тримає 7 мільйонів грошей і 9 іпотек більшість з яких вторинні іпотеки, що значить що там десь є інший банк який дав першу іпотеку і якщо боржник іде на дно, то виплатять спочатку грошей банку а не фонду. Тобто ризик достатньо великий. Нерухомість вся в BC 8 з 9 об'єктів це комерція. Не зрозуміло як обираються об'єкти і як обмежується ризик. Не зрозуміло у які об'єкти далі будуть інвестуватися кошти. Якщо в це влізти будуть проблеми з ліквідністю якщо потрібні гроші. По-перше комісія 3% за зняття в перший рік. По-друге саме зняття може бути проблемним - вони дають зняти тільки 50тисяч в квартал. І ні не 50 вам одній особі, а усім людям на 7 мільйонний фонд, не встиг цього кварталу - чекай. Далі, траст може викупити ваші частки фонду в будь-який момент і не обов'язково по ринковій ціні. Ринкової ціни взагалі так-то немає бо воно не торгується ніде. Дохідність виглядає норм, але і фонд існує усього 3 роки. Не зрозуміло що з нею буде коли ставки по іпотеках підуть серйозно вниз, а вихід з цієї інвестиції ви пам'ятаєте по краплині в квартал. Я б в таке не сувався навіть якби мені доплатили до мого депозиту.
-
Підкажіть будь ласка чи можна якось додати минулі дані в новий акаунт на IRCC ,бо в минулому акаунті в який зайти не можу були application на всю родину
-
Я занимаюсь с декабря 2023. Сначала занималась с одним репетитором(почти год) платила 220грн за урок. Сейчас другой, плачу 450грн за урок.
-
Скажіть яку бажану дату початку ворк перміту вказувати в Анкеті??
12 Jan 2024, 17:45
408681/440731
3 minutes ago