PR CUAET
-
Що писати в графі яке країна видачі паспорта якщо забирав в Канаді Дякую
-
Доброго вечора. Будь-ласка можете скинути посилання на сторінку? Щоб зробити повний скріншот. Дякую
-
Дякую, буду розбиратися
-
Якщо буде новий паспорт то дадуть. По старому паспорту дадуть до 20 лютого 2025.
-
як зрозуміти внутрішній закордоний ( того що є внутрішній і закордоний я маю ви маєте увазі закордоний правильно
-
Добрый день! Заполняю на продление WP. Застряла на ребенке. Ему 7 лет учится в школе. Где-то я читала что лучше оформить study permit вместо visitor при продлении, я нажала study , а там запрашивают специальное письмо для этого. Нигде не могу найти инфо. Что вы оформляли для своих детей? Были ли проблемы с многократным пересечением границ при его visitor статусе?
-
Країна видачі Україна
-
Добрий вечір, чи є ризик мати втрати з TFSA рахунку?
-
Привет 👋 Тут есть люди которые подавались до 1 первого ноября 2023 и все еще не получили Eligibility?
-
Дякую а в графі City ? також State Province? якщо видавався в Отавві Вибачте за такі питання просто не можу тут зрозуміти дякую
-
Письмо со школы,что Ваш ребенок зачислен в школу.
-
Подалася 5 листопада, 26 грудня паспорт приїхав дипломатичною поштою у консульство.
-
Дякую. Питання виникло бо кошти поступили на банківський рахунок, але чеки де вказано маю. Повинно бути все добре
-
Візьміть новий лист про працевлаштування в свого роботодавця. Напишіть від себе LOE і надішліть на веб форму IRCC
-
Шановні скажіть чи потрібні докази при подачі на ворк перміт по програмі Cuaet при статусі common law? Докази цих відносин?
-
Спасибо!
-
Підкажіть хто знає, чи треба дітям також податись обовязково до 31 березня на новий візітор рекорд, чи головне батькам податися вчасно?
-
Чи має хтось відповідь на ці два питання ? дякую
-
А мы уже 4 месяца ждём письмо от гавармента в Альберте г. Табор , Все документы готовы кроме письма от них и тишина полная
-
Бо ви вже записані на слот
12 Jan 2024, 17:45
410881/453513
31 minutes ago