PR CUAET
-
Якщо не помиляюсь, то цей документ був в паперовому вигляді і в нас в Келовні його підписували особисто. І потім Трейсі Грей його представила у парламенті ще 16 грудня.
-
Alex, ми продаємо mutual funds, segregated funds, guaranteed investments, також продукти Private Equity market. У мене кілька ліцензій та дві вищі освіти. Ви тут у групі показуєте, що хороший був результат ETF 20%, але у нас багато клієнтів 24%+ отримали. MER у компаніях багатьох 2.2-2.9%. Так що клієнти зрештою явно в плюсі. я абсолютно згодна що ETF хороший продукт, але скажіть який фонд дасть можливість зафіксувати суму щорічно з прибутком-а функція RESET дає зафіксувати прибуток і якщо буде спад, клієнт буде захищений зі своїми заощадженнями та прибутком. І далеко не всі люди готові самі трейдити та вникати у тему біржі та інвестицій. А ваші наїзди просто не доречні. Ця група для всіх, а не лише Ваша. Не згодні з чимось – вмійте писати про це, не переходячи на хамство.
-
Я так розумію шатл не ходить на пряму лише з пересадками можна доїхати до Даунтауну
-
Ми подавались 11 січня і отримали вже АOR , а далі чекаємо ( Онтаріо)
-
Я бачу ліцензії, освіти, це все добре. Тільки не треба страховий продукт навʼязувати як інвестиційний. Він має бути страховим в першу чергу. І так будь-що що завернуто в сег фонд можна взяти дешевше через ETF чи mutual fund з вищою прибутковістю через нижчі комісії. Не знаю де я там показував що 20% хороший результат, радий за ваших клієнтів отримали 24% коли SNP500 виріс на 25%. Не дарма вони платили такі комісії під 3%. Я вже краще візьму Mutual Fund тому що в ньому заборонені deferral sales charges на відміну від сег фондів. Щоб люди розуміли, сег фонди пропонуючи нижче за ринкову дохідність замикають вас в фонді на 7-10 років і штрафують за достроковий вихід. А так правда, є можливість фіксації доходності та ресетів ну і мінімальні гарантії росту можна отримати тільки протримавши фонд до кінця його терміну, років 10 так? Продукт просто 👍 скільки у вас за інвестовано в сег фонди?
-
@garinalek [1933412997] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 02/02/2025 07:23.
-
В Едмонтоні так, але часто їх термінал не працює