PR CUAET
-
Ні не має . В мене тут в квітні по одному ноку 12 місяців буде . Але я вже заповнила анкету , так я вважала що буде рахуватися мій попередній досвід в Канаді . А подаватися на AOS по останній роботі
-
Я вказувала закордонний
-
О ні, всі суми повинні бути відповідні.
-
Я ніяк неможу зрозуміти, для чого вони СТВОРЮЮТЬ цей ХАОС з виготовленням паспортів?
-
За 6 місяців в Альберті ви можете отримати бали. У вас є підтверджений досвід 12 місяців за межами провінції/Канади ?
-
Я правильно Вас зрозуміла? Слот на виготовлення паспорта?
-
В Торонто мені консул казала обов'язково з собою свідоцтво про народження дитини принести. Дитині 12 років. Ми ще не забирали паспорт тому не перевіряла.
-
Але ж коли я буду подавати заявку і документи на AOS буде повних 12 місяців.
-
Ні. Але це ж логічно. Так як для того щоб бути illegible , доя прикладу по AOS , ви повинні мати 12 місяців в Альберті , або 24 за межами. Виключеннями , якщо не помиляюсь , можуть бути ті хто з PGWP. Там досвід 6 місяців.
-
Добрый вечер! Скажите, а вы когда подались на провинциальный этап? Сколько уже ждёте? Мне интересно получали ли люди уже номинацию, когда подавались через EOI
-
Ні, немає.
-
А в Європі, що, бажаючих немає?
-
-
Повторюсь. Ви можете вказувати при реєстрації профілю в пул , все що завгодно , все на словах. Але якщо вас оберуть раніше , ви просто втратите свою можливість. Ви не можете зараховувати собі сьогодні бали , на які не маєте права на зараз. Це надання неправдивої інформації , для збільшення своїх шансів В усіх документах які будете подавати , будуть дати і перевірити , не велика проблема. Якщо буде бажання , чи потреба