PR CUAET
-
Вітаю )
-
Відкрийте FHSA щоб хоч почати акумулювати рум, тому що поки не відкриєте - він не накопичується:(
-
Добрий день! Я була в Канаді в березні-червні 2024. Потім поїхала в Україну. В Канаду планую повернутися не раніше осені 2025го. Не працювала, лише отримала допомогу від Уряду. Чи потрібно в такому випадку подавати податкову декларацію (це вперше)? Або можливо порадьте професіонала, який допоможе розібратися. Не хочеться приїхати і мати потім проблеми, що не подала документи ))
-
Є Декілька номерів - це номер, який колись був для українців по CUAET/ Є ще загальний номер - + 1 888 242 2100
-
Це зовсім інший номер,дякую,спробую набрати сьогодні і завтра
-
Вау! А якщо ми його ніде при подачі не вказували, дивно що у формі лінкування питається, де його можна знайти? У шкільному репорті?
-
Всім елиджебилити приходить з сервісами, якими можна користуватись? Чи це вже якісь наступний крок
-
Сьогодні гарний день для цього. Вже по Мексиці призупинили на місяць мита. З Канадою також буде все добре. Зараз вигідний курс.Дійте
-
TFSA не дає можливості зменшити суму податків(minimize tax brackets) при внесках. Він дає можливість заробляти на інвестиціях і не платити з цього податки. А ось First Home Buyers Plan дає можливість зняти кошти з RRSP (до 60к) і не платити податок (лише на купівлю житла). Проте кошти треба буде повернути назад в RRSP, якщо я не помиляюсь, протягом 15 років. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/rrsps-related-plans/what-home-buyers-plan.html
-
Ну так і є я думаю може злапаю слот швидше для себе бо чоловік має запис на вересень і думаю як б злапала швидше то б помінялися місцями