PR CUAET
-
Друзі хтось можливо заповнював заявку на отримання WP по SOWP (spousal open work permit) та підкаже. Що означає ця виділена стрічка? Члени родин високо кваліфікованих робітників які знаходяться на путі к постійному місцю проживання. Що мається на увазі? Чи означає це що вже почався процес на отримання PR? Якщо ще не почався, то подавати на ворк перміт для подружжя вже не можна? Чи не це мається на увазі?
-
А що зараз змінились умови. ?У жовтні для дочки ми за 2 спроби зловили , без жодної черги. Тоді 2 рази на місяць можна було це зробити зайшовши о 6:00 вечора по Торонто.
-
Так, для подачі на Express Entry (CEC) вам потрібно включити всю релевантну оплачувану роботу та зібрати документи для підтвердження досвіду. Оскільки ви працювали в одній компанії, але вона змінила назву та власника через банкрутство, вам потрібно правильно задокументувати це: - Включайте весь період роботи (березень 2023 – квітень 2024) у свій профіль Express Entry - Вказуйте останні актуальні реквізити компанії (назву, що була на момент звільнення). - Вказуйте, що компанія змінила назву/власника, якщо це можливо в ЛоЕ. Отримайте референс-лист (Letter of Employment) від попереднього роботодавця - Якщо стара компанія вже не існує, спробуйте зв’язатися з колишнім керівником чи HR, щоб отримати референс. - Якщо контактні особи недоступні, можна підтвердити досвід через T4, pay stubs, ROE (Record of Employment) або банківські виписки про зарплату.
-
Добрий день. Отримали відмову продовження ворк перміту синові через продовжений паспорт "від руки"ю По сіті він дійсний до 2027 ще. Питання: незважаючи на цей старий дісний треба податися на новий ворк перміт з новим паспортом, чи є шанс якось апелювати?
-
Дякую 🥰
-
Щоб не було плутанини для офіцера з назвами
-
боюсь если прикрепить такое письмо, не поймут..
-
Так, і пояснити деталі в ЛоЕ
-
Тобто можна вказати останню назву компанії, вказати що я там майже 2 роки працювала? Навіть якщо компанія з цією назвою офіційно менше року?
-
@OstapBosak Доброго дня. Підкажіть будь ласка, прийшов Портал 1 сьогодні. Там сказано, що треба повідомляти будь-як зміни сімейного положення. У березні тільки буде рівно рік як ми живемо разом з common-law partner. Партнер подавався окремо. Якщо я не буду нічого вказувати зараз, це ж по факту не є місрепщейтешн ? Дякую
-
Всім привіт, раніше питала як знайти в якому консульстві паспорт, тепер хочу запитати чи хтось замовляв доставку з одного консульства в інше ( вже по Канаді саме) чи це дуже довго? Дякую
-
Маэ вдачу. Зараз 20ті числа листопада і то за щастя