PR CUAET
-
Тож зараз номінацію отримують, ті хто подавався в Червні, так? А потім програма була на паузі аж до кінця Серпня? І по суті далі розглядатимуть тих, хто подався в кінці Вересня? Я правильно зрозумів? Якщо ні, то поправте будь- ласка.
-
Непогана порада 😀, але це не допоможе інвестиціям.
-
Хочу быть готовой у отправке заявки) так как в некоторых школах справка делается больше недели. Я написала март это крайний срок конечно. Просто подала себя на wp только 20 января.
-
Зачем так рано заказывать?
-
Дуже дякую всім за відповідь ,тобто не потрібно вказувати що подаю вдруге за новим паспортом? Якийсь коментар?дякую!!!!
-
Дети могут учиться до окончания срока действия WP родителей. Поэтому подать на продление сможете в любой момент пока ваш WP действует. Ну это про школьников. Разве что у вас ребенок уже взрослый…
-
Все, що зараз відбувається, — це навмисний вплив на фондові ринки та криптовалюту з метою обвалу цін і подальшого збагачення. Якщо інвестуєте, використайте цю можливість поповнити свій портфель за помірними цінами.
-
Майже так само і в мене, тільки NOC 75201. Сьогодні теж отримав номінацію
-
Нова робота по тому самому НоК ?
-
Я подавала на детей, через 2 недели после получения справок из школы… но справки 2-з месячной давности - не знаю даже …. Староватые они будут наверное :))
-
Проте форма 5707 зазначена як обов’язкова в інструкціях для продовження ворк перміту по CUAET.
-
у вас є в когось державна служба чи служба в армії?
-
5 днів тому
-
Доброго дня. Вже довгий час намагаюсь зловити слот. І завжди одна і таж картинка, що візитів немає. Підкажіть будь ласка, що не так?